Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A diplomás ápolók mesterfokú (MSc) képzése megoldást jelenthet az egészségügyben tapasztalható szakemberhiányra, a szakápolói kompetenciák kiterjesztésével javulhat a betegellátás - mondta Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár Budapesten tartott sajtótájékoztatóján.

Ősszel három egyetemi képzőhelyen 20-20 fős keretlétszámmal, hat specializációban elindul a szakápolók egyetemi mesterképzése. A Semmelweis Egyetem jövő februárban, keresztféléves képzés keretében indítja el az oktatást – jelentette be Betlehem József, a népegészségügyi és egészségügyi rendszer hatékonyságának növelése érdekében kiterjesztett hatáskörű szakdolgozói ellátási modell fejlesztéséért felelős miniszteri biztos.

A diplomás (főiskolai/egyetemi) végzettségű szakápolók jellemzően az alapellátás területén végezhetnének majd betegellátást, gondozást. Ilyen terület lehet a magasvérnyomás-, véralvadásgátló-, cukorbetegség-kezelés körébe tartozó betegellátás, vagy a sebészeti területen a reakciómentes sebek kezelése, varratok be- és kihelyezése, vagy az első műtéti asszisztensi feladatok.

Egészségügyi képzés

A sajtótájékoztatón arról is szó volt, hogy kalkuláció készül rá, hogy a kormány megtérítse a kórházak abból fakadó költségeit, ha egy munkavállaló egyetemi képzésre jelentkezik.

Az ápolói pozíciókban tehát kifejezetten nagy a kereslet a megfelelő szakemberekre! Használjuk ki ezt, és nézzük át a legfrissebb lehetőségeket! Íme, a legjobb állások, melyekre már ma jelentkezhetünk!

Ápolóknak ilyen munkalehetőségeket kínálnak.

- A legtöbb állás Budapesten van, de PestBaranyaBács-KiskunSomogy és Zala megyékben is találhatunk munkalehetőségeket.

- A kórházakrendelőintézetek, illetve a háziorvosi rendelők állásajánlatait itt böngészhetjük.

Diplomásoknak ilyen állásokat kínálnak, érettségizetteket,  illetve szakmunkásképzőt végzetteket is keresnek.

- A legtöbb pozícióhoz nem kérnek nyelvismeretetangol, illetve német nyelvtudással ezekre az állásokra pályázhatunk.

Pályakezdők jelentkezését is várják. 

- Több részmunkaidős állást is kínálnak.

Az összes egészségügyi munkalehetőséget ITT böngészhetjük!

Mielőtt nekiállunk a pályázatok benyújtásához, ne feledjük frissíteni önéletrajzunkat! Nem tudjuk, milyen a tökéletes CV? Most ITT könnyedén összeállíthatjuk a Profession.hu díjnyertes alkalmazásával!

Próbáljuk ki a MobilMunkát is, ahol még önéletrajzot sem kérnek: néhány kattintással megtalálhatjuk lakóhelyünkhöz legközelebb eső munkalehetőséget!


Készítette: Khojaste K

                      A Profession.hu Facebook oldala

                      A Profession.hu Instagram oldala

 

    Címkék: álláskeresés, 50 felettiek, munka, fizetés, karrier, szakma, állásinterjú