Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A 120 milliárd forintos beruházással új villanymotorüzemet épít az Audi Győrben. Az új létesítmény működtetéséhez pedig 500 új munkatársat toboroz a járműipari cég.

Az új, úgynevezett MEB ECO (Modularer E-Antriebs-Baukasten – modulrendszerű elektromos hajtáskoncepció) motorokat nagy példányszámban forgalmazandó elektromos autóiba építik majd be.

A tervek szerint 2025-ben kezdődik meg a gyártás a nyugati városban, amihez szükséges az új gyártóterület kialakítása. Az elektromos hajtáshoz szükséges lemezcsomagot és a forgóegységet is a győri munkatársak fogják készíteni, valamint a későbbiekben a hajtást felügyelő teljesítményelektronika előállítása is a vállalatnál történik majd.

Az Audi Hungariánál már 13 ezren dolgoznak, a kiszolgáló, szolgáltató vállalatokkal együtt pedig 25 ezer család megélhetését biztosítja a vállalat. Itthon az autóiparban összesen jelenleg 158 ezren dolgoznak, a teljesítmények alapján pedig jó eséllyel a világon a 20. járműipari exportőrré válhatunk.

Kapcsolódó állások

A jelenleg meghirdetett győri állásokat itt találjuk, amikből az Audi Hungary Zrt. nyitott pozícióiért kattintsunk ide.

A városban az adminisztráció, asszisztencia területén, és az értékesítés, kereskedelem szférában is számos állást hirdettek meg. Ennél is több embert keresnek a gyártás, termelés területére, illetve számos mérnöki pozíciót is meghirdettek. Ahogyan országszerte, úgy a nyugati városban is nagy szükség van szakemberekre, ezeket az álláshirdetéseket itt tudjuk átnézni.

Ha lakhelyünk szerint máshol keresnénk, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha még csak most gondoltunk először arra, hogy rátaláljunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

 

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala