Önéletrajz minta

Adatbázisunkban számtalan változatos önéletrajz minta áll rendelkezésére, legyen Ön pályakezdő, vagy tapasztalt. A sablonok között hagyományos, innovatív, és szabvány (Europass) minták is megtalálhatóak.

Önéletrajz minták

Kreatív

Teljesen egyedi stílusú önéletrajz.

Marketing Grafikus

Europass

Az unióban egységes formanyomtatvány. Abban az esetben ajánlott a használata, ha az álláshirdetésben kifejezetten ezt a típust kérik.

Profession önéletrajz minták az egyszerű önéletrajz íráshoz

A Profession önéletrajz minták remek alapot nyújtanak szakmai önéletrajza létrehozásához. Angol vagy magyar nyelvű legyen, önéletrajz vagy CV, amerikai típusú, hagyományos vagy Europass? Nehéz a sokféle típus között megtalálni a tökéletes önéletrajz mintát.

Adatbázisunkban számtalan jól strukturált, áttekinthető, ingyenesen letölthető sablont talál modern dizájnnal, amiket sikerrel alkalmazhat akár pályakezdő önéletrajzot szeretne írni, akár már sok éves szakmai tapasztalattal rendelkezik.

A sablonok online, egy kattintással elérhetőek, és azonnal szerkeszthetőek Word doc formátumban, hogy letöltés után minimális időráfordítással Önnek is megnyerő, új önéletrajza legyen.