Profession.hu

Hivatásunk a jövőd!

Teljes videó megtekintése

Víziónk

„Hivatásunk a jövőd.”

A Profession.hu több, mint egy állásportál. Magyarország online toborzási szakértője vagyunk, de ettől még nem dőlünk hátra. Sőt! Küldetésünk, hogy összehozzuk az álláskeresőket a munkaadókkal, a lehető legtöbb minőségi információ biztosításával, mindezt pedig kiváló ügyfélélmény garantálásával. Piacvezetőként azt valljuk, hogy az előremutató megoldásoké a jövő. Éppen ezért nagy hangsúlyt helyezünk a technológiai fejlesztésre, a munkáltatói márkaépítésre, és aktívan jelen vagyunk a közösségi médiában is. De jól tudjuk, hogy mindez a kiváló csapatunk nélkül nem működne: mi tényleg hiszünk Benned. Mert biztosak vagyunk benne, hogy ha megadjuk a lehetőséget, akkor szárnyalni fogsz. Éppen ezért azt szeretnénk, hogy Te is megmutasd, mit tudsz, és kibontakoztathasd a tehetséged nálunk úgy, hogy közben jól is érzed magad.
4 957
Hirdető munkáltató
19 372
Álláshirdetés
600 000+
Mobil app letöltés
Történetünk
2002-ben indultunk, amikor három fiatal srác megvalósította az ötletét: az egy helyről történő álláskeresést. Három év múlva már beindult az üzlet, és még ebben az évben a teljes csapatot átvette a Sanoma médiavállalat. 2014-ben a Central Médiacsoport az állásportált a Sanoma portfólió részeként vásárolta meg. Egy évvel később a svájci székhelyű Ringier Axel Springer Media AG nemzetközi portfóliójának részévé váltunk, majd 2021-ben a két anyacég közötti tranzakció következtében a svájci Ringier Csoport megvásárolta a német Axel Springer részvényeit Magyarországon.

A lendület és a növekedés a lételemünk: 2015-ben beköltöztünk a Nagyenyed utcai Krisztina Palace épületébe, ahol még ugyanebben az évben Az Év irodája I. helyezettje lettünk. Persze nem csak kényelmes irodát, de remek csapatot is építettünk közben, ezért 2017-ben, 2018-ban, 2020-ban valamint 2021-ben is elnyertük a Legjobb munkahely díjat.
Itt tényleg kreatív lehetek. Értékelik, sőt elvárják, hogy folyamatosan gondolkozzak, mit lehetne jobban, vagy másképp csinálni és meg is valósítjuk. Mindenki szívén viseli itt a saját feladatait, így együtt tényleg szárnyalni tudunk.
Niki, services üzletágvezető
A Profession mindig kiáll a kollégái mellett, piacvezető állásportálként stabil és biztos hátteret ad. A jó kedv és jó hangulat mindig garantált, jó érzéssel jövök be és szívesen tartozom ehhez a társasághoz. Ezért része már 12 éve az életemnek.
Fuglinszky Anna, szenior kiemelt hirdetésszerkesztő

Büszkeségeink

  • 1. KINCENTRIC Legjobb Munkahely Díj 2020

  • 2. 2017 Legjobb Munkahely Díj

  • 3. 2018 Legjobb Munkahely Díj

  • 4. 2016 Employer Branding Award Fődíj

  • 5. 2008 Bronz Effie díj

  • 6. 2009 Superbrands díj

  • 7. 2015 Év irodája díj

  • 8. 2014 Superbrands díj

Management

Martis István
CEO
Alteregója: Batman
Ha mi jól végezzük a dolgunkat, akkor emberek munkához jutnak. Pályakezdők megtalálják az első munkahelyüket, mások jobb állást kapnak, izgalmasabb feladatokkal vagy jobb bérezéssel. Munkanélküliek térhetnek vissza a munkaerőpiacra vagy éppen kismamák találhatnak részmunkaidős lehetőséget. Ezek klassz dolgok, és ezzel könnyű azonosulni. A kollégák kivétel nélkül kedves és intelligens emberek, akikkel tényleg öröm találkozni nap, mint nap. Én ezért szeretek itt dolgozni.
Németh-Király Csilla
Ügyfélszolgálati és operációs igazgató
Alteregója: Wonder Woman
Ügyfélszolgálat és operáció területén közös célunk, hogy egyre többet adjunk, és egyre jobbá váljunk, hiszen meggyőződésünk, hogy a szakértelmünk valódi értéket képvisel. Az ügyfelek elégedettségéért dolgozunk, ez a belső motiváció járja át a mindennapi munkánkat. Legyen szó akár külső, akár belső ügyfelek támogatásáról. Hiszek abban, hogy jó ügyfélélményt olyan kollégák tudnak okozni, akik elismertek, elkötelezettek, jól érzik magukat, és ezt tudják továbbadni az ügyfeleknek szenvedéllyel, hitelesen. Erre nagy figyelmet fordítottunk, hiszen egy vállalat sikerességének a kulcsa, hogy milyen minőségben szolgálja ki az ügyfeleit. Számunkra nem létezik lehetetlen, mindent megteszünk a cél elérése érdekében, hogy a munkaadók és a munkavállalók a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben egymásra találhassanak. Szeretünk segíteni és tettre készek vagyunk bármilyen probléma megoldásáról, vagy ötlet megvalósításáról van szó. Összetartó csapat, kihívásokkal teli feladatok és egy inspiráló közös cél. Kell ennél több?
Tüzes Imre
Üzletfejlesztési és termékmenedzsment igazgató
Alteregója: Iron Man
A víziónk egyszerű: a leghatékonyabb eszközöket biztosítjuk a munkaerőpiaci kereslet és kínálat találkozásához. A megoldás viszont összetett és az ide vezető utak mindig nagyon izgalmasak. Egyszerre kell értenünk az ügyfelet, a saját működésünk hatékonyságát, a gazdasági/technológiai környezetet, a trendeket és a lehetőségeket. Lokálisan és globálisan. Innen már ’piskóta’, hogy kiváló termékekké konvertáljuk a tudást. Nálunk egyben látod működni a dolgokat, az ötlettől a megvalósításon át, egészen a visszamérésig. Inspiráló közeg és szakértő csapat vesz körül, ahol minden nap tanulhatsz valami újat. Lehet ez egy új módszertan, de akár egy csocsó trükk is.
Vidó Viktor
Termékfejlesztési igazgató
Alteregója: Rébusz
Részesei és formálói vagyunk egy olyan Világnak, melyben a digitális eszközök egyre nagyobb és fontosabb szerepet kapnak. Mi hiszünk abban, hogy az álláskeresés, illetve a munkavállalók és munkaadók egymásra találása szintén egy digitális eszközökkel feloldható és megoldandó kihívás. Célunk, hogy a legfrissebb technológiai ismeretek birtokában és a legjobb szakértői csapattal olyan megoldásokat szállítsunk, melyek segítik partnereinket a sikeres álláskeresésben és a kiválasztás folyamatában. Ezért nem csak végrehajtunk, hanem alapjaiban találunk ki és fejtünk meg komplex feladatokat.
Simon-Göröcs Lili
HR igazgató
Alteregója: Macskanő
Hisszük, hogy többek vagyunk, mint egy átlagos munkahely. Ezért a felelősségünk nem kisebb, mint hogy minden keretet és lehetőséget megteremtsünk a kollégáknak ahhoz, hogy valóban a legtöbbet tudják kihozni magukból és örömmel jöjjenek be minden nap: szuper irodát, profi technológiai hátteret, felelősségteljes feladatokat, továbbképzéseket, otthoni munkavégzést, önálló projekteket, pihenési, bulizási és sportolási lehetőségeket. És ami a legfontosabb: remek csapatot, akikkel munkaidőn kívül is szívesen lógunk együtt. Ezért nehéz hozzánk bekerülni, de még nehezebb minket itt hagyni.
Varga Balázs
Marketing igazgató
Alteregója: Amerika kapitány
Célunk, hogy minél több releváns állást ajánlhassunk az álláskeresőknek és minél jobb jelölteket szállítsunk a munkaadóknak. Ahhoz, hogy ezt a célt teljesítsük, a marketing teljes tárházát mozgósítjuk az online eszközöktől az offline rendezvényeken át egészen a fiataloknak szóló influencer kampányokig. Ezért a legizgalmasabb projektek itt várnak. Rozé fröccs a felliniben, vagy egy reklámfilm forgatás. Ez bizony lehet akár egy napon is.
Zsédely Krisztián
Kereskedelmi igazgató
Alteregója: Superman
Tavaly több mint 15,000 honi vállalatot segítettük hozzá, hogy megtalálja a kultúrájához és a feladathoz leginkább passzoló kollégát. Víziónk Magyarország összes vállalatának első számú szakmai támogatójává válni a toborzás területén. Az ügyfelek mély megértése, kimagasló szakmaisággal, alázattal és gyors reakcióidővel párosulva nemcsak üzleti sikereikhez járulnak hozzá, de szeretnénk azt hinni, hogy élménnyé is teszik az együttműködést. Büszkék vagyunk a munkánk minőségére, arra, hogy sorsokat változtatunk meg, miközben a legkülönbözőbb iparágakat képviselő cégek válnak sikeresebbé a mi támogatásunkkal. Mindeközben figyelünk Rád, együtt fejlődünk, támogatunk a saját célod elérésében és végül, de nem utolsó sorban összetartó csapatként jól érezzük magunkat.

Nyitott pozíciók