Profession.hu

Hivatásunk a jövőd!

teljes videó megtekintése

Víziónk

„Hivatásunk a jövőd.”

A Profession.hu több, mint egy állásportál. Magyarország online toborzási szakértője. És hogy ezek nem csak szépen csengő szavak, Te is látni fogod. 14 év szakmai tapasztalatunk, közel 100 munkatársunk és kiemelkedően hatékony ügyfélszolgálatunk biztosítja, hogy a legjobbak maradjunk. De jól tudjuk, hogy ez a kiváló csapatunk nélkül nem működne: mi tényleg hiszünk Benned.

Piacvezetők vagyunk, de ettől még nem dőlünk hátra. Sőt! Összehozzuk az álláskeresőket a munkaadókkal, de úgy, hogy eközben a lehető legtöbb minőségi információt biztosítjuk nekik. Így sokkal jobb döntések születnek, ráadásul ezek hosszú távra szólnak. Odafigyelünk az ügyfeleinkre, ezért saját toborzási csapatunk is van, hogy ők már csak a legjobb jelöltekkel foglalkozzanak. Emellett kiemelten fontosnak tartjuk szolgáltatásaink élvonalbeli fejlesztését.

Mindebben Neked is kiemelt szerepet szánunk. Tudod, miért? Mert biztosak vagyunk benne, hogy ha megadjuk a lehetőséget, akkor szárnyalni fogsz. Éppen ezért azt szeretnénk, hogy Te is megmutasd, mit tudsz, és kibontakoztathasd a tehetséged nálunk úgy, hogy közben jól is érzed magad.

4170 hirdető
11269 hirdetés
100000+ mobil app letöltés

Történetünk

2002-ben indultunk: három fiatal srác összeköltözött, volt egy jó ötletük és két számítógépük. Újdonságnak számított az egy helyről történő álláskeresés, így elkezdtünk fejlődni. A lassítás és az elkényelmesedés azonban nem nekünk való. Három év múlva már beindult az üzlet, és még ebben az évben a teljes csapatot átvette a Sanoma médiavállalat. A jó kommunikációnknak, az ügyfélorientált hozzáállásunknak és a felhasználói igények maximális kiszolgálásának köszönhetően átlendültünk a 2008-as válságon is. 2014-ben a Centrál Médiacsoport az állásportált a Sanoma portfolió részeként vásárolta meg. A napi munkánkban mi ugyanúgy, töretlenül haladtunk előre. Egy évvel később a svájci székhelyű Ringier Axel Springer Media AG nemzetközi online portfoliójának részévé váltunk - ahol olyan nemzetközi piacvezető online álláskeresési oldalak sorakoznak fel, mint a német Stepstone, a brit Totaljobs, a svácji Jobs.ch vagy a román eJobs. Piacvezetőként azt valljuk, hogy az előremutató megoldásoké a jövő. Éppen ezért nagy hangsúlyt helyezünk a technológiai fejlesztésre, a munkáltatói márkaépítésre, és aktívan jelen vagyunk a közösségi médiában is. Lendületünk és további növekedésünk miatt új otthont kerestünk, és választásunk az impozáns Nagyenyed utcai Krisztina Palace-ra esett. Beköltöztünk, és indultunk az Az Év irodája 2015 díjért is. Megnyertük az első helyet. Nem véletlenül: kényelmes, modern bútorok, konyha és kávézó vár ránk minden nap. A pihenőszobában masszázsszék, babzsákok és csocsóasztal szolgálják a kényelmünket. Igazán inspiráló itt dolgozni!

Erzsi, recepciós

„Tele vagyunk olyan emberekkel, akik szeretik a munkájukat. A hangulat kiemelkedő és mindenki kedvesen viselkedik a másikkal. Persze dolgozni kell, viszont elismerik a jó munkát, ami motivációt ad.”

Ádám, vezető webfejlesztő

„A professionnél olyan mintha találkozna az amerikai Vadnyugat, Svájc és a Karib-tenger. A személyes hatásunk a cégre és az emberekre jelentős, az anyagi biztonság és a precizitás az életünk része, mindeközben a hangulat mégis oldott és kellemes.”

büszkeségeink

  • 1. Magyarország piacvezető állásportálja

  • 2. Magyarország legnagyobb CV adatbázisa

  • 3. 2016 Employer Branding Award Fődíj

  • 4. 2008 Bronz Effie díj

  • 5. 2009 Superbrands díj

  • 6. 2015 Év irodája díj

  • 7. 2016 Superbrands díj

Niki, Toborzási szolgáltatások csoportvezető

„Itt tényleg kreatív lehetek. Értékelik, sőt elvárják, hogy folyamatosan gondolkozzak, mit lehetne jobban, vagy másképp csinálni és meg is valósítjuk. Mindenki szívén viseli itt a saját feladatait, így együtt tényleg szárnyalni tudunk.”

Fugi, hirdetésszerkesztő

„A Profession mindig kiáll a kollégái mellett, piacvezető állásportálként stabil és biztos hátteret ad. A jó kedv és jó hangulat mindig garantált, jó érzéssel jövök be és szívesen tartozom ehhez a társasághoz. Ezért része már 12 éve az életemnek.”

management

Martis István
CEO
Alteregója: Batman

Ha mi jól végezzük a dolgunkat, akkor emberek munkához jutnak. Pályakezdők megtalálják az első munkahelyüket, mások jobb állást kapnak, izgalmasabb feladatokkal vagy jobb bérezéssel. Munkanélküliek térhetnek vissza a munkaerőpiacra vagy éppen kismamák találhatnak részmunkaidős lehetőséget. Ezek klassz dolgok, és ezzel könnyű azonosulni. A kollégák kivétel nélkül kedves és intelligens emberek, akikkel tényleg öröm találkozni nap, mint nap. Én ezért szeretek itt dolgozni.

Ilyésné Bariz Bernadett
Head of customer service and operations
Alteregója: Méregcsók

Minden sikeres vállalatban működik egy jól szervezett operációs terület. Összehangolt működés, azonnali támogatás: mind a külső, mind a belső ügyfeleink felé - mi ebben hiszünk. Magas szakértelemmel, megoldási lehetőségek tárházával, valamint lelkes és felkészült munkatársakkal segítünk a felmerülő helyzetek kezelésében – mert minden kérdésre létezik válasz.

Tüzes Imre
Head of business development & product management
Alteregója: Iron Man

A víziónk egyszerű: a leghatékonyabb eszközöket biztosítjuk a munkaerőpiaci kereslet és kínálat találkozásához. A megoldás viszont összetett és az ide vezető utak mindig nagyon izgalmasak. Egyszerre kell értenünk az ügyfelet, a saját működésünk hatékonyságát, a gazdasági/technológiai környezetet, a trendeket és a lehetőségeket. Lokálisan és globálisan. Innen már ’piskóta’, hogy kiváló termékekké konvertáljuk a tudást. Nálunk egyben látod működni a dolgokat, az ötlettől a megvalósításon át, egészen a visszamérésig. Inspiráló közeg és szakértő csapat vesz körül, ahol minden nap tanulhatsz valami újat. Lehet ez egy új módszertan de akár egy csocsó trükk is.

Vidó Viktor
Head of product
Alteregója: Rébusz

Részesei és formálói vagyunk egy olyan Világnak, melyben a digitális eszközök egyre nagyobb és fontosabb szerepet kapnak. Mi hiszünk abban, hogy az álláskeresés, illetve a munkavállalók és munkaadók egymásra találása szintén egy digitális eszközökkel feloldható és megoldandó kihívás. Célunk, hogy a legfrissebb technológiai ismeretek birtokában és a legjobb szakértői csapattal olyan megoldásokat szállítsunk, melyek segítik partnereinket a sikeres álláskeresésben és a kiválasztás folyamatában. Ezért nem csak végrehajtunk, hanem alapjaiban találunk ki és fejtünk meg komplex feladatokat.

Göröcs Lili Melinda
Head of HR
Alteregója: Macskanő

Hisszük, hogy többek vagyunk, mint egy átlagos munkahely. Ezért a felelősségünk nem kisebb, mint hogy minden keretet és lehetőséget megteremtsünk a kollégáknak ahhoz, hogy valóban a legtöbbet tudják kihozni magukból és örömmel jöjjenek be minden nap: szuper irodát, profi technológiai hátteret, felelősségteljes feladatokat, továbbképzéseket, otthoni munkavégzést, önálló projekteket, pihenési, bulizási és sportolási lehetőségeket. És ami a legfontosabb: remek csapatot, akikkel munkaidőn kívül is szívesen lógunk együtt. Ezért nehéz hozzánk bekerülni, de még nehezebb minket itt hagyni.

Varga Balázs
Head of marketing
Alteregója: Amerika kapitány

Célunk, hogy minél több releváns állást ajánlhassunk az álláskeresőknek és minél jobb jelölteket szállítsunk a munkaadóknak. Ahhoz, hogy ezt a célt teljesítsük, a marketing teljes tárházát mozgósítjuk az online eszközöktől az offline rendezvényeken át egészen a saját pályakezdő programunkig. Ezért a legizgalmasabb projektek itt várnak. Rozé fröccs a felliniben, vagy egy reklámfilm forgatás. Ez bizony lehet akár egy napon is.

Zsédely Krisztián
Head of sales
Alteregója: Superman

Idén több mint 10,000 honi vállalatot segítettük hozzá, hogy megtalálja a kultúrájához és a feladathoz leginkább passzoló kollégát. Víziónk Magyarország összes vállalatának első számú szakmai támogatójává válni a toborzás területén. Az ügyfelek mély megértése, kimagasló szakmaisággal, alázattal és gyors reakcióidővel párosulva nemcsak üzleti sikereikhez járulnak hozzá, de szeretnénk azt hinni, hogy élménnyé is teszik az együttműködést. Büszkék vagyunk a munkánk minőségére, arra, hogy sorsokat változtatunk meg, miközben a legkülönbözőbb iparágakat képviselő cégek válnak sikeresebbé a mi támogatásunkkal. Mindeközben figyelünk Rád, együtt fejlődünk, támogatunk a saját célod elérésében és végül, de nem utolsó sorban összetartó csapatként jól érezzük magunkat.

nyitott pozíciók