Videók

Állásinterjú kisokos

Mire érdemes odafigyelnie, ha egy sikeres állásinterjút szeretne maga mögött tudni? A Profession.hu Állásinterjú kisokosból megtudhatja, hogy a felkészültségen, a pontosságon és az őszinteségen kívül még mit tehet annak érdekében, hogy önt válasszák a döntési folyamat végén.

Olvass tovább
Az állásinterjú legfontosabb témái

Mik a további teendői azt követően, hogy behívták állásinterjúra? Tudjon meg mindent a Profession legújabb videóiból!

Olvass tovább
A motivációs levél titkai

Mitől lesz jó egy bemutatkozás? Elárulunk néhány trükköt, amivel kitűnhet a jelentkezők tömegéből. Videónkból kiderül, mit kell átgondolnia és mire kell odafigyelnie, amikor motivációs levél írásába kezd.

Olvass tovább
Önéletrajz 1x1

Az önéletrajz a személyes interjú előszobája. Elmondjuk, hogyan érdemes strukturálni és mit érdemes hangsúlyozni annak érdekében, hogy pozitív benyomást keltsen leendő munkaadójában.

Olvass tovább
Hogyan használd a Profession mobilalkalmazását?

Új sorozatunkban tanácsokat adunk Neked, hogy hogyan használd a Profession.hu-t! A Profession.hu egy álláskereső oldal, ebben a videónkban pedig megmutatjuk, hogyan működik a mobilapplikációnk!

Olvass tovább
Hogyan használd a Profession önéletrajz adatbázisát?

Új sorozatunkban tanácsokat adunk Neked, hogy hogyan használd a Profession.hu-t! A Profession.hu egy álláskereső oldal, ebben a videónkban pedig megmutatjuk, hogyan kerülhetsz be az önéletrajz adatbázisba!

Olvass tovább
Hogyan iratkozz fel hírlevelünkre?

Új sorozatunkban tanácsokat adunk Neked, hogy hogyan használd a Profession.hu-t! A Profession.hu egy álláskereső oldal, ebben a videónkban pedig megmutatjuk, hogyan iratkozhatsz fel hírlevelünkre!

Olvass tovább
Így keress és jelentkezz a Profession.hu-n!

Új sorozatunkban tanácsokat adunk Neked, hogy hogyan használd a Profession.hu-t! A Profession.hu egy álláskereső oldal, ebben a videónkban pedig megmutatjuk, hogyan keress és jelentkezz oldalunkon!

Olvass tovább
Ismerd meg a Profession.hu-t!

Új sorozatunkban tanácsokat adunk Neked, hogy hogyan használd a Profession.hu-t! A Profession.hu egy álláskereső oldal, ebben a videónkban pedig megmutatjuk az oldal alapfunkciót!

Olvass tovább
Ikonikus hétköznapok - FUSS FORREST

Szeretnéd úgy élni a munkanapokat, mint a legjobb főszerepet életed filmjében? Hozd a karaktert, a többit bízd ide!

Olvass tovább
Ikonikus hétköznapok - FESTŐPONYVA-REGÉNY

Nincs unalmas munkanap, ha a megfelelő helyen vagy. Te csak hozd a karaktert, az álom melóról mi gondoskodunk!

Olvass tovább
Ikonikus hétköznapok - FRANCIAKULCSOS PSZICHO

Tíz vízszerelőből nyolc szerint a jó szakember nem csak jól végzi a munkáját, jól is érzi magát közben. A maradék kettő még nem foglalt állást a témában, mert éppen... A további részletek kiderülnek a videóból!

Olvass tovább