Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A cég új gyártócsarnokot épített Komlón, és gépfejlesztést is végrehajtott. A fejlesztések összesen egymilliárd forintos projektben valósultak meg. A cég bádogos és acélipari termékek gyártásával és kereskedelmével foglalkozik, magyar családi tulajdonban lévő vállalat.

A Komlón megépült új üzemépületben gyártócsarnok, irodák, szociális blokkok kaptak helyet. Ebbe a csarnokba került az újonnan beszerzett, az épületek ereszcsatorna rendszerének részét képező tölcséres betorkolló csonk gyártó gépsor is. Az új gyártósorral a cég az épületek teljes ereszcsatorna rendszerét képes lesz gyártani.

A több mint 100 embert foglalkoztató társaság túlnyomó részét külföldön - például Svájcban, Németországban, Ausztriában, Szlovákiában, Csehországban - értékesít.

Aktuális álláshirdetések

Ha épp álláskeresésben vagyunk, érdemes megnézni a legfrissebb hirdetéseket.

Szakemberekre országszerte valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, jelenleg is több mint 5700 állás között kereshetjük meg a számunkra legmegfelelőbbet, a gyártás területére pedig közel 1500 állást hirdettek meg.

A több mint 2400 féle fizikai, segéd és betanított munka között érdemes szétnézni, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk. Amennyiben más szempontok érdekelnek minket, tartsuk szemünket a legfrissebb állásokon, és böngésszünk személyes beállításaink szerint!

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

Ha még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala