Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Háromszáz millió forintos fejlesztést hajtott végre a cég két telephelyén, Békéscsabán. Az egyik telephelyen egy közel 400 négyzetméteres kereskedelmi építményt alakítottak ki, amiben 170 négyzetméteren üzlettér, belső raktár, iroda, kiszolgáló tér kapott helyet. Napelemmel és hőszivattyús fűtéssel látták el az épületet, továbbá parkolókat is kialakítottak.

A cég másik telephelyen a szóródó anyagok tárolásával és értékesítésével foglalkoznak. Ide egy 60 tonnás hídmérleget telepítettek, illetve még lecseréltek két autóra szerelt darut is.

A Bonag Kft. fő profilja a szerkezetépítés, de emellett foglalkoznak még a vállalatnál mély-, út- és hídépítési feladatokkal is. Az 1991-es alapítású cég nemcsak Békéscsabán van jelen, hanem Eleken és Gyulán is.

Álláskeresés

Békés megyében jelenleg is szükség van munkaerőre, a meghirdetett állásokat itt tudjuk átnézni, a békéscsabai pozíciók pedig ide kattintva érhetők el.

Ha lakhelyünk szerint másként rangsorolnánk, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha most gondolkodtunk el először azon, hogy itt az ideje rátalálnunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha nyelvismeret szerint keresnénk:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

- nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala