Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A nyugat-magyarországi településen kezdett nagyszabású fejlesztésbe a cég, a beruházást már nyáron elindították.

A 100 millió euró költségvetésű projekt célja, hogy növelje a győri székhelyű vállalat gyártási kapacitását, és így a cég még jobban ki tudja szolgálni az elektromos járművek piacát.

Két fontos része van a beruházásnak: elektromos motorokat fognak majd gyártani Győrben, illetve akkumulátor hűtő megoldásokat tudnak majd kínálni.

A projekt jó ütemben halad, a gyártási területek kialakítása, a gépek, berendezések telepítése már zajlik. Mivel a gépek nagyrészt automatizáltak, így szükség van a megfelelő mérnöki tudásra is, így a cég mérnökeit is fejlesztik.

Az előzetes tervek szerint a próbagyártások 2025 elején kezdődhetnek meg.

A cég jelenlegi álláshirdetéseit itt találjuk. A Győr-Moson-Sopron megyei nyitott pozíciókat itt nézhetjük át, a jelenleg meghirdetett győri állásokat pedig itt találjuk. A városban az adminisztráció, asszisztencia területén, és az értékesítés, kereskedelem szférában is számos állást hirdettek meg. Ennél is több embert keresnek a gyártás, termelés területére, illetve számos mérnöki pozíciót is meghirdettek. Ahogyan országszerte, úgy a nyugati városban is nagy szükség van szakemberekre, ezeket az álláshirdetéseket itt tudjuk átnézni.

Ha nem ebben a szektorban képzeljük el a jövőnket, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Az aktuális álláshirdetésekből egyértelműen kirajzolódik, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnézni, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala