Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Az egyedi célgépek tervezésével és gyártásával foglalkozó cég közel 600 millió forintos összköltségvetésű projektje zárult le.

A projektnek köszönhetően elkészült egy 1500 négyzetméteres csarnok, amivel tudja növeli a kapacitását a cég. Emellett napelemes rendszert telepített a vállalat, továbbá megvalósítottak gépbeszerzést és jelentős informatikai fejlesztést is.

A jelenleg Jászberényben meghirdetett állásokat itt találjuk, a megyében pedig épp közel 250 nyitott pozícióra várják a jelentkezőket, ezeket itt találjuk.

A gyártás, termelés területén mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Szakemberekre pedig valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan: jelenleg is több ezer állás között kereshetjük meg a számunkra legmegfelelőbbet. A sokféle fizikai, segéd és betanított munka között is érdemes szétnézni, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk. Amennyiben más szempontok érdekelnek minket, tartsuk szemünket a legfrissebb állásokon, és böngésszünk személyes beállításaink szerint! Maradjunk mindig naprakészek, kérjünk a friss állásokról hírlevelet is!

Ha még csak most állunk neki az új munkahely keresésének vagy szívesen váltanánk, frissítsük vagy egészítsük ki önéletrajzunkat, majd töltsük fel ide, hogy személyre szabottan válogathassunk az álláslehetőségek között!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala