Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A MOL-csoport ezzel a technológiával a karbonsemleges ipari működésért tesz. A cég évente már 1600 tonna zöld hidrogént állít majd elő megújuló forrásból származó elektromos áram segítségével.

Mit jelent még a százhalombattai beruházás? Az átadott üzem a Dunai Finomító szén-dioxid-kibocsátását is csökkenti, évente 25 000 tonnával.

Az új üzemben ez év második felében már elindul a termelés, az előállított zöld hidrogént saját hálózatában, az üzemanyaggyártás során használja majd fel a vállalat.

A cégcsoport Százhalombatta után Rijekában és Pozsonyban is tervezi zöld hidrogén üzem létrehozását.

Álláskeresés

Ha pont Százhalombattán keresnénk állást, böngésszük itt, ha pedig a MOL Nyrt. állásai érdekelnek minket, kattintsunk ide.

Ha Pest megyében keresnénk állást, böngésszük át itt a megjelent hirdetéseket.

Érdemes körülnéznünk a kínálkozó álláslehetőségek között, ha munkahelyet váltanánk, így ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha lakhelyünk szerint rangsorolnánk elsősorban, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha nyelvismeretünk szerint keresünk új pozíciót, akkor nézzünk körül így:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

Ha most gondolkodtunk el először azon, hogy itt az ideje rátalálnunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala