Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A Fiberhome az infokommunikáció területén a világpiac vezetői közé tartozik. Kisbéren fog optikai kábeleket gyártani a kínai vállalat, ezzel pedig létrehozza a legnagyobb bázisát Európában.

A beruházással 150 új munkahely jön létre, ami a helyiek foglalkoztatását oldhatja meg. Korábban ugyanis egy hasonlóan nagy méretű cég tevékenykedett a településen, ami foglalkozatta a helyiek egy részét, a Fiberhome a már elköltözött vállalat ingatlanját veszi át és alakítja saját igényeire.

A projekt összköltsége 8 milliárd forint.

Álláskeresés

A Kisbéren most meghirdetett állásokat itt találjuk. Komárom-Esztergom megyében jelenleg többszáz állást hirdettek meg, ezeket itt találjuk, illetve a gyártás, termelés területén is számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Ha nem ebben a szektorban képzeljük el a jövőnket, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Az aktuális álláshirdetésekből egyértelműen kirajzolódik, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnézni, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala