1. top fizetés: 700 ezer - 1 millió forint/hó

Banki informatikai rendszert üzemeltető szakembert (AS400 Technical Analyst) keres a Tech People Hungary Kft. a Profession.hu-n. Jó angoltudás és több éves gyakorlat szükséges. A munkavégzés helye Budapest és Varsó. (Az összes Technical Analyst állást itt találja!)

2. top fizetés: 600-650 ezer forint/hó

Számviteli elemzőt keres az egyik vezető multinacionális cég a Hays Group segítségével. Tapasztalt, ambiciózus kollégát akarnak felvenni, követelmény az angol mellett egy másik nyelv (svéd, horvát, román vagy bolgár nyelv) ismerete. Kiváló munkakörnyezetet és nagyvonalú juttatásokat ajánlanak. (Az összes számviteli állást itt találja!)

Íme az 5 legjobban fizető állás

3. top fizetés: 550-600 ezer forint/hó

Adattárház szakértőt keres a Tredis Consulting pénzintézeti partnere, a feladat az informatikai megoldások tervezése, fejlesztése. Felsőfokú informatikai vagy gazdasági végzettségű emberek jelentkezését várják, a banki környezetben szerzett tapasztalat előnyt jelent. (Az összes adattárház szakértői állást itt találja!)

4. top fizetés: 500-950 ezer forint/hó

A Basis Technologies Ltd. ABAP fejlesztőt venne fel. Négy évnél több gyakorlat szükséges (SAP és ABAP rendszerek használata). Kiváló problémamegoldó és hibakereső képességekre, alaposságra, illetve jó angoltudásra van szükség. Sokat kell dolgozni (néha még otthon is), viszont a bér is magas. (Az összes ABAP fejlesztői munka itt található!)

Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

5. top fizetés: 400-500 ezer forint/hó

Senior pénzügyi elemzőt keres az egyik Budapesti székhelyű, vezető olaj-és gázkitermelő vállalat. Mesterdiplomás jelentkezőket várnak, több éves gyakorlattal, kiváló angoltudással. Előny, ha a jelentkezőnek van olaj- és gazipari tapasztalata. (Az összes pénzügyi állás itt található!)

Szemlézte: Durbák Ildikó

Címkék: fizetés, bér, jövedelem, állás, informatikus, pénzügy, gazdaság