Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Kaposváron, az Északi Ipari Parkban építi fel új gyártócsarnokát a vállalat. A létesítmény 5000 négyzetméteres lesz, ami fontos mérföldkő a cég életében. 5 hektáron zajlik majd a beruházás, 3500 négyzetméteres lesz a gyártórészleg, 1500 négyzetméteren pedig raktározási, logisztikai központ működik majd. Ezek mellett modern CNC gépeket is üzembe helyez a Szabó Fogaskerékgyártó Kft.

A projekt során egy tanműhelyet is kialakítanak, mivel a cég a MATE Kaposvári Campus gépészmérnök hallgatóit duális partnerként fogadja. Ez pedig azt jelenti, hogy a mostani beruházás nem csak a cég számára fontos fejlesztés, hanem a szakember utánpótlás szempontjából is lényeges lépés.

A Szabó Fogaskerékgyártó Kft. 50 éve működik Kaposváron, főként a mezőgazdasági gépipar számára gyárt fogaskerekeket a vállalat. Későbbi terveik szerint a jármű-és védelmi ipar felé is nyitni fognak, továbbá saját termékfejlesztésben is gondolkoznak.

Álláskeresés

Ha Kaposváron keresnénk állást, a meghirdetett pozíciók között tudunk válogatni: kattintsunk ide, és nézzük át, találunk-e nekünk való hirdetést. Ha ezen a környéken szeretnénk elhelyezkedni, böngésszük át a Somogy megyei aktuális állásokat is.

A gyártás, termelés területén mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt. Az agrárium területén is találkozhatunk számos friss álláshirdetéssel – ezeket itt találjuk. Szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan: jelenleg is több ezer állás között kereshetjük meg a számunkra legmegfelelőbbet. A sokféle fizikai, segéd és betanított munka között is érdemes szétnézni, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk. Amennyiben más szempontok érdekelnek minket, tartsuk szemünket a legfrissebb állásokon, és böngésszünk személyes beállításaink szerint! Maradjunk mindig naprakészek, kérjünk a friss állásokról hírlevelet is!

Ha még csak most állunk neki az új munkahely keresésének vagy szívesen váltanánk, frissítsük vagy egészítsük ki önéletrajzunkat, majd töltsük fel ide, hogy személyre szabottan válogathassunk az álláslehetőségek között!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala