Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A járműlabor és a mini tesztpálya a tervek szerint 2024-re készül majd el, ezek a helyi központ oktatási és innovációs fejlesztéseihez kapcsolódva jönnek létre.

A járműlabor egy jól felszerelt létesítmény lesz, ami közel 2700 négyzetméternyi alapterületű a tervek szerint és képes kiszolgálni mind az elméleti képzést, mind az egyes műszaki mérnöki képzések gyakorlati oktatásainak igényeit. Itt kapnak majd helyet a járműlaborok, a mechatronika- és robotikaképzés labortermei, a gépjármű szerelőműhelyek és tantermek is.

Az egyetem tudományos, technológiai és innovációs parkjában zajló fejlesztés a térség járműipari beruházásaiban is jelentős szerepet kap majd.

Álláskeresés

A jelenleg meghirdetett debreceni állásokat itt találjuk. Ha lakhelyünk szerint máshol keresnénk, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha még csak most gondoltunk először arra, hogy rátaláljunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala