Munkavállalói regisztráció

Az űrlap kitöltésével Ön regisztrált felhasználója lehet a Profession.hu oldalnak. Regisztrált tagként lehetősége nyílik például állásértesítőre feliratkozni, önéletrajzát feltölteni adatbázisunkba illetve keresései, kedvenc állásai elmentésére.

Regisztráció álláskeresőként

Használja már meglévő fiókjait!

Regisztráljon e-mail címmel!

Jelenleg van állása?

Feltölthető formátumok: DOC, DOCX, JPG, JPEG, PNG, GIF vagy PDF, maximum 5MB méretig.

Regisztrációs nyilatkozat

Azt, hogy a fenti dokumentumokban foglaltakat elolvastam, megértettem, és regisztrációmmal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból és feltételekkel a profession.hu Kft. kezelje.

Reklám- és marketing üzenetek

Azt, hogy engedélyezi, hogy a Profession.hu az Adatkezelési Tájékoztató szerint álláspiaci híreket, cikkeket, aktuális állásajánlatokat, piackutatási kérdőívet, elégedettségmérési felmérést, szolgáltatásait népszerűsítő és egyéb reklám- és marketingtartalmú e-maileket és/vagy mobilapp értesítéseket küldjön a reklámüzenetek kapcsán és a Profession.hu felületeken mutatott felhasználói viselkedéstől (pl. megtekintett állások, e-mail megnyitás) függő tartalommal és gyakorisággal. Mobilapp értesítést (push üzenetet) akkor kap, ha engedélyezte a mobilappban és készülékén az értesítéseket.