Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A mozgást mérő és elemző eszközök hirtelen népszerűségre tettek szert az otthoni edzések és a szabadtéri mozgásformák 2020-as robbanásával: az elmúlt hónapokban sokan gyalogoltak, pattantak biciklire vagy éppen futottak a szabadban edzőtermi edzések helyett. Az okoseszközök ráadásul motiválnak is a mozgásra: finoman jeleznek, ha hosszabb ideje nem álltunk fel az asztalunktól, elismeréseket gyűjthetünk be ha teljesítjük a napi lépésszámot vagy megvalósítottuk a megálmodott edzésünket - azaz elégettünk párszáz kalóriát.

A Huawei világszinten 43,5 millió viselhető okoseszközt értékesített tavaly, 50,7 százalékkal többet, mint 2019-ben. A vállalat így a világ legnagyobb infokommunikációs technológiai megoldásszállítójává és az a világ második legnagyobb okostelefon gyártójává is lépett elő. Az MTI-vel azt is közölték: a cégcsoport folytatja hosszú távú stratégiáját, amely a technológiai innovációba és kutatásba történő folyamatos beruházásokon alapul. 

A vállalat 2005-ben kezdte meg működését Magyarországon és az elmúlt 15 évben 1,5 milliárd dollárt fektetett be és több mint 2400 munkahelyet hozott létre. Jelenleg is keresnek munkatársakat budapesti irodájukba: az aktuális hirdetések között találunk logisztikai, key account manageri és mesterséges intelligencia szakértői pozíciókat is.

Ha a gyártásban képzeljük inkább el a jövőnket, a magyar gyáriparba jelenleg is számos területen keresnek dolgozókat országszerte:

Állások gyártás területen, beleértve minden gyártási területet: több mint 1200 álláslehetőség

Mérnökként több mint 1100 állás közül válogathatunk országszerte, a kifejezetten friss diplomásoknak és pályakezdőknek szánt munkalehetőségeket itt találjuk, míg a senior, 5-10 év tapasztalattal rendelkező mérnököknek szóló hirdetések erre vannak.

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

Ha még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinketkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala