Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Ez lesz a cég negyedik üzeme, az újonnan épülő, 1377 négyzetméteres üzem kötött pályás, 30 tonna teherbírású daruval és mobil árumozgatási lehetőséggel lesz felszerelve. Az elkészült csarnokban pedig gázkompresszorokat és hidrogéntermelő egységeket építenek majd össze.

A magyar tulajdonú vállalkozás az egyedüli hazai gyártó, egyben rendszerintegrátor gáz-, ipari levegő és járműkompresszorok, továbbá áramfejlesztők területén. 100 főt fog alkalmazni a cég az új kiskunhalasi üzemben. A fejlesztés alapvető célja a kapacitásbővítés, ami technológiai fejlesztéssel is jár, így bővül a vállalat termékskálája.

A Bács-Kiskun megyei állásokat itt böngészhetjük át, a megyében Kecskeméten hirdették meg a legtöbb állást, ide kattintsunk a legfrissebb hirdetésekért.

Ha lakhelyünk szerint másként rangsorolnánk, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőtis, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha most gondolkodtunk el először azon, hogy itt az ideje rátalálnunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha nyelvismeret szerint keresnénk:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

- nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala