Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A Nestlé Hungária büki állateledel gyártóbázisán kezd újabb fejlesztésbe: a közel 140 milliárd forintos új beruházásból automata raktár és nedves állateledelt előállító üzem épül. Mindez pedig további 250 munkahelyet teremt a településen.

A fejlesztés a nedves állateledelt előállító üzemegységre és a mellette épülő önműködő, számítógéppel vezérelt tároló- és visszakeresési rendszerű raktárépületre fókuszál. Több mint 35 ezer négyzetméteres lesz az új gyártóterület.

A büki Nestlé Purina Európa egyik legnagyobb, jelenleg is közel 1.400 főnek munkát adó állateledelgyárának számít. 2020-ban és ’21-ben is fejlesztettek, ezekkel a projektekkel is 250 munkahelyet teremtettek, a mostani beruházással pedig 5 év alatt összesen 500 munkahelyet hoznak létre.

Álláskeresés

Érdemes körülnéznünk a kínálkozó álláslehetőségek között. Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha lakhelyünk szerint rangsorolnánk elsősorban, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha nyelvismeretünk szerint keresünk új pozíciót, akkor nézzünk körül így:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

Ha most gondolkodtunk el először azon, hogy itt az ideje rátalálnunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala