Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A villányi fejlesztésnek köszönhetően a cég a gyermekeket és az egészségtudatos fogyasztókat célzó portfóliója tud bővülni. A szőlőlé, valamint a hidegen szárított gyümölcstermékek piacra dobása érdekében, illetve a prémium borok bővítése, fejlesztése miatt kezdett beruházásba a cég. Ezek érdekében felépült egy több mint 3700 négyzetméteres alapanyag-feldolgozó üzem.

Az új létesítménynek köszönhetően bővíteni tudja termékkínálatát a vállalat és emelni tudja borai minőségét is, ami új csúcstermékek megjelenését is jelentheti.

A fejlesztésnek köszönhetően most már – az eddig gyártott kékszőlőmagból készült táplálkozás-kiegészítők után – szőlőlé és hidegen szárított gyümölcstermékek előállítására is képes a cég, amivel a gyermekeket és az egészségtudatos fogyasztókat célozzák meg.

A Bock Borászat Kft. mintegy ötven munkavállalót foglalkoztat jelenleg.

Aktuális állások

mezőgazdasághoz kapcsolódó állásokat itt találjuk, ha az élelmiszeripar területén szeretnénk elhelyezkedni, nézzünk körül itt. A gyártás, termelés területén is érdemes körülnéznünk, hiszen mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Ha nem ezekben a szektorokban képzeljük el a jövőnket, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala