Az elmúlt időszak minden HR-es és cégvezető számára tartogatott váratlan feladatokat, szektortól és mérettől függően változtak a helyzetre adott válaszok.

Más kihívásokkal küzd a kkv szektor és mással a nagyvállalatok: máshogy toboroztok és másként tartjátok meg a munkavállalókat, eltérőek az eszközök és a lehetőségek is.

Szeretnénk a HR szakma minden szereplőjének hasznos tartalmakat szállítani: legyen szó kisvállalatról vagy globális multiról, a jövőben éppen ezért kkv-knak és nagyvállalatoknak célzottan nyújtunk szakmai tartalmakat.

Elhozzuk a legérdekesebb szakmai gyakorlatokat, megszólaltatjuk a különböző iparágak képviselőit és szakértői tanácsokat szolgáltatunk.

Újságíróink és riportereink nem pihennek és igazodva az aktuális körülményekhez olyan tartalmakat állítanak össze, amely segítséget nyújthat minden HR-esnek minden iparágban.

A profession.hu piacvezető szereplőként, piackutató és HR szakmai szakértő csapata segítségével igyekszünk átfogó képet és szellemi feltöltődést nyújtani az elméleti kliséken túl!

Ne felejtsd el megosztani a cikket!

X

Töltse le a
HR Körkép 2022 kiadványunkat!

Adja meg az adatait a letöltéshez

Érdekel

Profession
Backstage podcast

A munkaerőpiac színfalai mögött

Meghallgatom!
X