Ügyfélszolgálat munkavállalóknak

Elektronikus ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában áll rendelkezésre. Elakadt a CV feltöltésben, vagy épp az álláshirdetést nem sikerült befejezni? Az alábbi menüből válassza ki, hogy álláskeresőként, vagy munkaadóként kíván segítséget kérni.

Mostantól még nagyobb figyelmet kap tőlünk!

Az álláskeresői visszajelzéseink száma folyamatosan nő. Mi pedig ezekre a visszajelzésekre alapozva megállás nélkül fejlesztjük tovább az állást keresőknek nyújtott szolgáltatásainkat és tudásbázisunkat. Megújult ügyfélszolgálati oldalunkkal karöltve több oldal is frissítésen esett át, és egy új szolgáltatásunk, a bizalom visszajelzési lehetőség is elstartolt.

Az alábbi kereső segítségével rögtön a kívánt oldalra ugorhat, vagy csak egyszerűen használja az alatta lévő gombokat.

Ön kérdez mi válaszolunk!

Rengeteg kérdést válaszolunk meg naponta. Ügyfélszolgálatunk a lehető leghamarabb válaszol minden bejövő kérdésre, de talán hamarabb megtalálja a megoldást ebben a rovatban.

 • Hogyan gyűjthetem össze az érdeklődésemnek megfelelő állásajánlatokat?

  Amennyiben az álláshirdetés alján lévő Mentés gombra kattint, az adott hirdetés a Mentett állásaim menübe kerül. A lista segítségével a kiválasztott álláshirdetések szövege és adatai egy helyről elérhetőek. A szolgáltatást kizárólag regisztrált Felhasználóink vehetik igénybe, belépést követően.

 • Nem tudom minden nap megnézni az oldalukat. Szeretném személyre szabottan, e-mailben megkapni a számomra megfelelő állásajánlatokat!

  A regisztrációt követően beállíthatja és elmentheti keresési szempontjait, mely alapján a Profession.hu rendszere egyedi állásértesítőt készít az Ön részére. Ingyenes állásértesítő küldő szolgáltatásunk segítségével a friss állásajánlatokról automatikus értesítés érkezik az Ön e-mail postafiókjába. A állásértesítőket bejelentkezés után, a Állásértesítőim menüpontban tudja beállítani.

 • Nem érkezett meg a hitelesítő e-mail. Mit tegyek?

  Amennyiben nem érkezik meg a hitelesítő e-mail az e-mail címére, azt felhasználói fiókjába való bejelentkezést követően lehetősége van újra igényelni. A Beállításaim oldal menüpontot válassza ki a nevére lépve a legördülő listából, majd az Alapadatok dobozban lévő E-mail cím módosítása fülre kattintva rendszerünk fel fogja ajánlani annak újraküldését (Hitelesítő e-mailt kérek).

 • Hova kell elküldenem az önéletrajzomat?

  Az álláshirdetésekre a Jelentkezem gombra kattintva van lehetősége pályázni. Ez után két lehetőség van:

  1. A profession.hu oldalán tudja befejezni a jelentkezési folyamatot, mely automatikusan továbbításra kerül a hirdetést feladó céghez.
  2. Oldalunk átirányítja a munkaadó cég karrieroldalára, ahol a kért adatok megadásával be tudja fejezni a jelentkezést.

 • Hol tudom feltölteni az önéletrajzomat?

  Abban az esetben, ha szeretné feltölteni önéletrajzát, azt a felhasználói fiókjába való sikeres bejelentkezést követően, a jobb felső sarokban a nevére lépve, a Jelentkezési fileok menüpont alatt tudja megtenni. Fontos információ, hogy a dokumentumokat csak pdf, doc vagy docx formátumban tudja feltölteni, melynek mérete nem haladhatja meg az 5 MB-ot. Kérjük, ellenőrizze, hogy feltöltött fájlok nevében szerepel-e ékezetes vagy speciális karakter, ezeket rendszerünk nem tudja továbbítani a hirdető cég felé.

Ha nem találta meg azt amit keresett nézze meg a gyakran ismételt kérdések gyűjtő oldalát, vagy kapcsolati menüpontból válasszon az Ön számára egy kényelmes csatornát és vegye fel velünk a kapcsolatot. Vagy tegye fel kérdését azonnal skypeon.

Lépjen velünk kapcsolatba 1 gombnyomással!

Számos lehetőség áll rendelkezésére, hogy kapcsolatba lépjen velünk. Válasszon egyet és írja le mit gondol rólunk, vagy hogy éppen milyen problémát segíthetünk megoldani.