Ez az az álláshirdetés, amelynél minden jelentkező pozitív elbírálásban részesül

Olvasási idő: 0 Perc
Nagyvállalatok
2019.01.04.

Töltse le az
Álláshirdetések a HR Bullshiteken túl kiadványunkat!

Érdekel
Ez az az álláshirdetés, amelynél minden jelentkező pozitív elbírálásban részesül

Olyan állásajánlattal nyitjuk a 2019-es évet, amelyre titokban mindenki vágyik: a SUHANJ! Alapítvánnyal közösen egy rendhagyó toborzás keretében keresünk adományozó magánszemélyeket, akik szívesen hozzájárulnának az ország első akadálymentes edzőtermének működtetéséhez és fejlesztéséhez.

Egész éven át tartó önzetlenséget, apró, de valódi segítséget jelentő adományok felajánlását, és persze az ezzel járó jó érzést és büszkeséget vállalják azok, akik a SUHANJ Alapítvány rendhagyó, Mindennapi jótevőket kereső álláshirdetésére jelentkeznek. A különleges hirdetés itt található: Mindennapi jótevő

Jót tenni jó

A SUHANJ Alapítvány futó, úszó és triatlon edzéseket szervez kerekesszékes, látás- és értelmi sérült sportbarátoknak az ország első akadálymentes edzőtermében. A szervezet támogatottjaival a családtagjaik is együtt mozoghatnak itt, így mind együtt élvezhetik a sportolás nyújtotta élményt. Önkéntesek közreműködésével az alapítvány a tömegsport-versenyeken való részvételben is segít a sportolóknak.

A különleges álláshirdetés új jótevők megtalálásában segíti a szervezetet, hiszen bárki jelentkezhet, aki szívesen áll egy jó ügy mellé, tud örülni mások eredményeinek, és úgy érzi, hogy le tud mondani napi 100 forintról mások boldogságának javára. 

Ráadásul a jelentkezők csakis pozitív elbírálásban részesülhetnek!

Nagygyörgy András, a SUHANJ! Alapítvány forrásteremtési munkatársa kiemelte: "ez a világ első álláshirdetése, amelynél minden jelentkező pozitív elbírálásban részesül".

Ki ne vágyna egy ilyen munkakörre?

A jelentkezők kivétel nélkül tagságot nyernek az ország egyik legkülönlegesebb jótékonysági közösségében, a 100-asok Klubjában, és egy „Önzetlenségi oklevelet” is kapnak jótetteik elismeréseképpen.

Aki csatlakozik a jótevőkhöz, havi rendszerességű beszámolóból tájékozódhat a 2018-ban Civil Díjjal is kitüntetett SUHANJ! eredményeiről: a fogyatékkal élő sportolóik élményeiről, történeteiről és sikereiről.

A tagok ezeken felül családi meghívást is kapnak a 100-asok Klubja számára szervezett évi két találkozóra is, ahol személyesen is megismerhetik egymást, Mindennapi jótevő kollégáikat.

Ne felejtsd el megosztani a cikket!

X

Töltse le az
Álláshirdetések a HR Bullshiteken túl kiadványunkat!

Adja meg az adatait a letöltéshez

Érdekel

Profession
Backstage podcast

A munkaerőpiac színfalai mögött

Meghallgatom!
X