Képzés nevelőszülőknek

2018. január 10. Forrás: mti.hu, Profession.hu

Hasznos: - + Nyomtat

Központi oktatási program keretében mintegy 2500 nevelőszülő képzése, továbbképzése fog megvalósulni, nézzük a részleteket!

Önnek ajánlott állások

Közel félmilliárd forint állami forrásból valósul meg 2500 nevelőszülő képzése, továbbképzése egy központi oktatási programban.

A nevelőszülők részére kidolgozott, 2016 tavaszán indított központi oktatási program a gyermekvédelmi rendszer megújítását szolgálja. Az első, 240 órás, ingyenes képzések tavaly decemberben zárultak.

A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság által szervezett és már lezárult tanfolyamot 24-en végezték el eredményesen. Nagykanizsai, keszthelyi, zalaegerszegi, Somogy megyei új nevelőszülők voltak a résztvevők.

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára hangsúlyozta, hogy két másik programban még csaknem kétmilliárd forintot biztosítanak a nevelőszülői hálózat fejlesztésére.

Érdemes a szociális területen kínálkozó álláslehetőségeket átnéznünk, és az oktatás, tudomány területén is megnéznünk a meghirdetett pozíciókat.

Keressünk állást személyre szabott beállításaink szerint is, töltsük fel önéletrajzunkat, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra itt.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

A Profession.hu Google+ oldala

- Profession.hu

További rövid hírek
További rövid hírek
www.facebook.com/Profession.hu