Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Budakeszi Város Önkormányzata helyi vállalkozói park kialakítását, fejlesztését kezdi meg, ehhez a korábbi szennyvíztelep ad helyet. Ezt a területet egy 13 részterületre osztott vállalkozói parkká tervezik átalakítani. A munkaterületen a tereprendezés várhatóan 2022. december 15-ig meg is valósul.

A fejlesztés során 13 darab szolgáltató és kereskedelmi telephely létrehozása várható, ezen felül az ingatlanok megközelítéséhez aszfalt burkolatú út, valamint térkő burkolatú járda kerül kialakításra. Mindezek mellett megvalósítják a terület szennyvízelvezetésének, ivóvízellátásának és csapadékvíz elvezetésének, valamint az energiaellátási és közvilágítási rendszerek kiépítését.

A vállalkozói parkban kialakításra váró telephelyek kis- és közepes vállalkozások számára jelentenek jó megoldást.

A fejlesztés célja az is, hogy az önkormányzat teret adjon a vállalkozási kedv növekedésének.

Álláskeresés

Amennyiben pont Budakeszin keresünk állást, kattintsunk ide és nézzük át a kínálkozó lehetőségeket.

Ha pedig Pest megyében máshol keresnénk, böngésszük át itt a megjelent hirdetéseket.

Érdemes körülnéznünk a kínálkozó álláslehetőségek között, ha munkahelyet váltanánk, így ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha lakhelyünk szerint rangsorolnánk elsősorban, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha nyelvismeretünk szerint keresünk új pozíciót, akkor nézzünk körül így:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

Ha most gondolkodtunk el először azon, hogy itt az ideje rátalálnunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala