Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A magyarországi Bosch Csoport a következő években további beruházásokat visz végbe hazánkba.

A vállalat a tavalyi évben 100 milliárd forintot költött új beruházásokra Magyarországon, illetve kutatás-fejlesztésre csaknem 93 milliárd forintot. A Bosch-nál a munkatársak száma is emelkedett: a Bosch Csoport 2021. december 31-én több mint 17 ezer embert foglalkoztatott Magyarországon, 1700 munkavállalóval többet, mint egy évvel korábban.

Az előzetes terveknek megfelelően a cégcsoport idén is folytatja a beruházásokat és tovább bővíti K+F tevékenységét.  A Bosch-nak ma már 3200 munkatársa dolgozik a jövőt meghatározó technológiák fejlesztésén.

A cégcsoport olyan területekre fókuszál beruházásainál, mint az elektromobilitás, az autonóm járművek, a mesterséges intelligencia és az Ipar 4.0.

A maklári telephelyen, ahol járműipari alkatrészeket gyártanak, új technológiákat vezettek be, és 2023-ig egy szolgáltató központot is létrehoznak.

Hatvanban pedig egyre inkább az elektromobilitásra helyezik a hangsúlyt: új gyártósorokat állíthatnak majd munkába, és magasan képzett munkaerőt fognak foglalkoztatni.

A tervek szerint 2022 szeptemberében átadják Budapesten a vállalat új K+F központját. Az elektromobilitásra és az autonóm járművek fejlesztésére fókuszáló helyszínen irodák, műhelyek, laboratóriumok és egy tesztpálya is helyet kap majd.

Ezeken felül a vállalat a zalaegerszegi tesztpályánál hoz létre mérnöki fejlesztő és tesztelő helyszínt. Itt százas nagyságrendben várja a cég a leendő dolgozóit.

Aktuális álláshirdetések

A zalaegerszegi állásokat itt tudjuk megnézni, a Bosch Group jelenlegi hirdetéseit böngésszük át ide kattintva. A meghirdetett mérnöki állásokat itt találjuk, a pályakezdőknek szóló állások ebben a szférában itt találhatók.

Ha még nincs tapasztalatunk egyáltalán a munka világában, de szeretnénk már elhelyezkedni, ezeket az állásokat böngésszük át.

Ha nem ezen a területen szeretnénk elhelyezkedni, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

 

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala