Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A fejlesztés részeként kialakítják a termelői piacot, új parkolókat, kerékpártárolókat is építenek, illetve az akadálymentesítésre is hangsúlyt fektetnek. Ezek mellett a környezeti szempontokat is figyelembe véve napelemekkel bővül majd a piactér.

100 helyi kistermelőnek biztosítanak itt majd helyet, továbbá 42 új parkoló és egy közel 140 négyzetméteres kiszolgáló épület is a projekt része.

A beruházás célja, hogy a járás gazdaságát fejlessze azáltál, hogy a helyi termelőket segíti terményeik értékesítésében. A piacon találkozik ugyanis a kereslet és a kínálat, továbbá közösségformáló ereje is van egy ilyen térnek.

Várhatóan 2 év alatt fog elkészülni a projekt minden része, a befejezés időpontja a tervek szerint 2025. június 30.

Álláskeresés

Békés megyében jelenleg is szükség van munkaerőre, a meghirdetett állásokat itt tudjuk átnézni.

Ha lakhelyünk szerint másként rangsorolnánk, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha most gondolkodtunk el először azon, hogy itt az ideje rátalálnunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha nyelvismeret szerint keresnénk:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

- nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala