Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

,,Úgy gondoljuk, hogy a virtuális börzéknek van jogosultsága az állásbörzék piacán, és szeretnénk az Accenture javára fordítani az esemény virtuális jellegéből adódó előnyöket, mint például a földrajzi mobilitást, a hosszabb nyitva tartást, élő chat lehetőségeket. Fontosnak tartjuk, hogy így olyan pályázókat is elérünk, akiknek nincsen lehetőségük személyesen ellátogatni egy-egy börzére, így azonban feltehetik kérdéseiket, megismerhetik cégünket" - mondta az Accenture HR Generalistája, Izsák Rita.

A Trancsom Hungary azért választotta újra a Profession.hu állásbörzéjét, mert a korábbi rendezvényen sok érdeklődővel beszélgethettek a chaten, és sok önéletrajzot tudtak gyűjteni a nyitott pozícióikra.

Az ExxonMobil Üzletsegítő Központ Magyarország Kft. toborzási tanácsadója, Rajtók Erika a börze kapcsán elmondta: ,,tapasztalataink szerint manapság az online felületeken zajló toborzási formák jelentik az egyik legeredményesebb módját a számunkra értékes, jól képzett munkavállalók megtalálásának, így nem kérdés, hogy igyekszünk jelen lenni az ilyen alkalmakkor."

Milyen állások lesznek?

Az ExxonMobil összességében 6 féle pozíciót kínál, melyek között vannak gyakornoki és teljes munkaidős, állandó álláslehetőségek is. Három fő terület az IT, a controller és az ügyfélszolgálat. A kiválasztás során a képzettséget és a kompetenciákat egyaránt számításba veszik. ,,Az általunk felvett jelentkezők 96 százaléka felsőfokú végzettséggel rendelkezik, ez általában alapelvárás is nálunk" - tette hozzá Rajtók Erika. Az ExxonMobil kizárólag Budapesten kínál álláslehetőséget, a külföldi karrier lehetősége pedig limitált: csak a legkimagaslóbb teljesítményt nyújtó és legrátermettebb dolgozóknak nyílik arra lehetősége, hogy különböző projektek keretében rövidebb-hosszabb időre külföldi megbízást kapjanak.

Az Accenture elsősorban frissdiplomásoknak szóló állásajánlatokat hoz a börzére, illetve egy-egy terület szakértőit, tanácsadóit keresik. A vállalatnál minden kolléga felsőfokú végzettséggel rendelkezik, és mind a képzettség, mind a megfelelő kompetenciák nagyon fontosak a toborzáskor. Az Accenture tanácsadó kollegái az ügyfeleknél dolgoznak, így ez határozza meg a munkavégzés helyét. Elmondható azonban, hogy túlsúlyban vannak a fővárosban folyó projektek - mondta Izsák Rita. ,,Az Accenture büszke arra, hogy lehetőséget biztosít a kollegáknak, hogy külföldi környezetben is kipróbálhassák magukat" - tette hozzá.

A Transcom Hungary 515 fős központot működtet Budapesten, ahonnan 21 európai és ázsiai nyelven szolgálja ki multinacionális ügyfeleit. A cég a börzén különböző nyelveken, telefonos és e-mailes ügyfélszolgálati pozíciókat kínál a jelentkezőknek. ,,Jelenleg 40-50 üres operátori pozíciónk van, német, olasz, spanyol, holland, cseh, francia-angol, lengyel-angol, olasz-angol nyelveken" - mondta Sós Andrea. Hozzátette: a pozícióikhoz elegendő az érettségi és a megfelelő, magas szintű nyelvtudás, illetve az ügyfélszolgálati munkához szükséges kompetenciák is fontosak.

Vonzó juttatási csomagok és fiatalos környezet

És hogy miért jó a Transcomnál dolgozni? A cégnél lehetőség van a rugalmas munkaidő-beosztásra, és például tanulmányok mellett is végezhető a munka, így ideális lehet akár a felsőoktatásban tanulóknak is. A Transcom multinacionális vállalat, és fiatalos légkörű munkahelyet ígér a leendő kollégáknak.

Az ExxonMobil a legnagyobb magántulajdonú olajvállalat, száznál is több országban jelen van, és nagy múltra tekint vissza: több mint 125 éve működik. Az anyagi stabilitás és a folyamatos befektetések jellemzik a vállalatot. Hosszú távú karrierlehetőséget kínál, melynek során biztosított a szakmai fejlődés, előrelépés. Amellett, hogy a cég nagyon jó lehetőséget ígér a csapatban való együttműködésre, gazdag juttatási csomagot, versenyképes, teljesítménytől függő fizetést ad a dolgozóinak. Nagyon büszkék a munka és magánélet egyensúlyát biztosító programokra, szemléletmódra is.

Aki az Accenture-t választja, versenyképes jövedelemre és ezen felül választható béren kívüli juttatásokra számíthat, mint például étkezési jegy, lakáscélú támogatás, egészségpénztári tagdíj, önkéntes nyugdíjpénztári befizetés. ,,Folyamatos fejlődésedet külföldi és belföldi tréningekkel támogatjuk, így például az első évben 2 hetes tréningen vehetsz részt az USA-ban. Az Accenture-nél teljesítményértékelési rendszeren alapuló karrierlehetőségek várnak rád. Tehát ha sikeres vagy a munkakörödben, az a karrieredben is elismerést és előrelépést jelent" - sorolta a cég előnyeit Izsák Rita.

A Profession Virtuális Állásbörze 2012. szeptember 18-19-20-án várja az álláskeresőket, érdeklődőket. Kattintson jövő kedden a http://www.virtualisallasborze.hu weboldalra, és böngésszen az állásajánlatok között, chateljen a munkaadókkal, töltse fel az önéletrajzát, vagy kérjen tanácsot szakértőinktől!