Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Holnap újra megnyitja kapuját a Profession Virtuális Állásbörze, és egészen csütörtök este 6-ig várja az álláskeresőket. A szeptember 18-20. közötti online eseményen húsznál is több kiállító rengeteg állásajánlata között keresgélhetnek az érdeklődők.

A börze előzetes regisztrációs felülete már él a www.virtualisallasborze.hu weboldalon. Aki válaszol, részt vesz a nyereményjátékban, ahol egynapos állásinterjú-tréninget sorsolunk ki. Kövesse a Profession.hu-t a Facebookon is, és csatlakozzon az eseményhez!

Virtuális állásbörze

Sokszínű a kiállítók köre

A Telenor egy olyan cég, ahol mindenki azon szorgoskodik, hogy megtalálják azokat az ötleteket, újításokat, amivel egyre jobb és több szolgáltatást nyújthatnak a piacon és az ügyfeleknek. Csapatmunka, skandináv munkakultúra, inspiráló környezet. Egy cég, amelynél lehetőség van külföldi karrierre. Ahol nem kell választani a szakmai fejlődés és a család között. Pezsgő a kollégák munkaidőn túli közösségi élete, és fontos a társadalmi felelősségvállalás. Ez mind a Telenor, és még sokkal több.

A gyártó vállalatoknál a műszaki végzettségű jelentkezőket várnak. Van olyan, hová gyakornoki programot is hirdetnek, de a sokéves tapasztalattal bíró szakik is megtalálhatják a számításukat. És akár még külföldi karriert is csinálhatnak a leendő dolgozók. 

Versenyképes jövedelmet, béren kívüli juttatásokat kínál az NNG, családi programokat szerveznek, és a kollégákat dinamikus, nemzetközi környezet várja. A navigációs szoftvereket készítő cégnél elvárás a kreativitás, az újszerű megoldások iránti vonzalom.

Az informatikusokat a legegyszerűbb az interneten keresztül elérni - az állásokat épp ezért hirdetik itt a munkaadók. Nem csak informatikusokat szólítanak meg az IT-cégek: gazdasági-pénzügyi végzettséghez között pozíciók is lesznek. Sőt vannak olyan vállalkozások is, ahová elég az érettségi.

Építészeti tervezőknek fejleszt szoftvereket a Graphisoft, ám nemcsak programozók dolgoznak náluk, hanem rengeteg építész is. A cég most fejlesztőket keres: egyetemistákat, frissdiplomásokat, illetve tapasztalattal rendelkező jelentkezőket is várnak.

A kereskedelmi, illetve a tartós fogyasztási cikkeket és élelmiszereket gyártó vállalatok gazdasági, műszaki, vagy élelmiszeripari diplomával rendelkezőket, HR, logisztikai, értékesítő vagy számítástechnikai szakembereket is keresnek. Emellett szakképzett munkavállalóknak is kínálnak állásokat. 

A HR-szolgáltató cégek főként a hiányszakmákra keresnek majd embereket a partnereik megbízásából, mind külföldre, mind Magyarország területén. Középfokú, illetve felsőfokú végzettséget igénylő munkákat is kínálnak, többek között: gazdasági, műszaki, gépész- és villamosmérnöki, építőipari területre; például hegesztőket, géplakatosokat, CNC forgácsolókat keresnek. Emellett lesznek állások adminisztrációs, szállítási, logisztikai, értékesítési, HR és gazdasági-pénzügyi területen is. 

Rugalmas munkahelyeket, vonzó juttatási csomagokat kínálnak a leendő munkavállalóiknak az ügyfélszolgálati és a tanácsadó vállalkozások. Nemcsak frissdiplomásokat keresnek, hanem tapasztalt szakembereket, illetve felsőoktatási hallgatókat is. A lényeg a nagyon jó nyelvtudás, valamilyen különleges, ritka nyelv ismerete nagy előnyt jelent. 

A banki és pénzügyi vállalkozásoknál szintén jó eséllyel találhatnak állást a pályakezdők. És nem csak gazdasági diplomával rendelkezőket várnak, hanem a mérnökcspatba vagy szolgáltató központba is várnak embereket. 

Közép-Kelet-Európa legnagyobb bankcsoportjának a 170 éves SpeerBanknak a tagja a magyarországi Volksbank. Az állásbörzén a változatos állásajánlatok mellett a gyakornoki programjukat is bemutatják.