Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A cég a tavalyi évben 10,6 ezer tonna terméket gyártott külföldi piacokra. A Győrben készült lisztes alapú termékeik piaci részesedése a kelet-közép-európai térségben 11%, ezzel a cég dobogós helyet foglal el a sóspálcikák, perecek, krékerek regionális piacán. A gyártáshoz a vállalat a Magyarországon felhasznált összes étkezési búza mintegy 1,5 százalékát dolgozza fel liszt formájában, ezzel pedig a magyarországi malmi búza egyik legnagyobb felhasználója.

Az Intersnack Magyarország Kft. fennállásának 30. évfordulóját ünnepli idén, a cég a németországi Intersnack-csoport tagja, ami világszerte közel 40 gyártóüzemet működtet. A győri üzemben 1992-ben indult, az üzem fő feladata ma az, hogy a magyar és környékbeli országok piacai számára sós pálcikát, perecet, krékert és az ezekből kevert ropogtatnivalókat gyártson.

2020-ban, tavaly és idén 2,5 milliárd forintot költenek a gyár fejlesztésére, ami kapacitásnövelő beruházást is jelent. Az Intersnack Magyarország Kft. 350 embernek ad munkát.

Álláskeresés

A jelenleg meghirdetett győri állásokat itt találjuk. A városban az adminisztráció, asszisztencia területén, és az értékesítés, kereskedelem szférában is számos állást hirdettek meg. Ennél is több embert keresnek a gyártás, termelés területére, illetve számos mérnöki pozíciót is meghirdettek. Ahogyan országszerte, úgy a nyugati városban is nagy szükség van szakemberekre, ezeket az álláshirdetéseket itt tudjuk átnézni.

Ha lakhelyünk szerint máshol keresnénk, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha még csak most gondoltunk először arra, hogy rátaláljunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinketkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala