Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Akár a meglévő munkahelyünk mellett szeretnénk pluszmunkát vállalni a nyári hónapokban, akár két állás között használnánk ki a nyári időszak adta lehetőségeket, vagy diákként dolgoznánk a nyári szünetben, számtalan olyan munkalehetőséget találhatunk, ahol meghatározott időszakra keresnek munkaerőt. Cikkünkben összeszedtük a legnépszerűbb és leggyakoribb nyári idénymunkákat, amelyek között biztosan találunk hozzánk illőt.

Fizikai munkák

Az év bármely szakában van lehetőségünk rövidtávra is fizikai munkát vállalni, hiszen ezeknek a munkáknak a többsége csak pár hétre vagy hónapra szól. Ha csak bérkiegészítésként segítenénk be építkezéseken, raktárban vagy mezőgazdasági területen, vállalhatunk akár csak hétvégéket is, vagy köthetünk fix idejű szerződést pár hónapra. A legnépszerűbb lehetőségek között az árufeltöltés, a leltározás, a takarítás, az anyagmozgatás és a kisegítő állások szerepelnek, de keresnek embert nyári rendezvények, fesztiválok előkészítéséhez és bontásához is, illetve külföldi anyagmozgató állásokból is nagy a kínálat.

Vendéglátás

A vendéglátás területén is rengeteg lehetőségünk van rugalmas munkaidejű alkalmi munkákat találni. Ha szeretnénk a nyarunkat vízparton tölteni, válogathatunk a Balaton környéki pultos, felszolgáló vagy szakács állásokból, de az ország többi részén is folyamatos a kereslet a vendéglátósokra. A gyorséttermi munkát például bármilyen élethelyzetben könnyen beépíthetjük a napjainkba, mert a beosztás általában rugalmas, akkor mehetünk dolgozni, amikor ráérünk. Baristákat és éttermi dolgozókat is folyamatosan keresnek, de találhatunk akár kürtőskalács sütő vagy fizettető vendégkoordinátor állásokat is.

Irodai munkák

Természetesen a nyári munkák nem merülnek ki a fizikai és a kereskedelmi munkákban – ha a kényelem számunkra fontos szempont, vállalhatunk egyszerűbb időszakos adminisztratív munkákat, elmehetünk adatrögzítőnek vagy irodai asszisztensnek. Ezen a területen főként a diákmunkákból hirdetnek meg sokat, így ha szakmai gyakorlatot és tapasztalatot szeretnénk szerezni, jelentkezhetünk adminisztratív gyakornoknak, dokumentumkezelőnek, ügyfélszolgálati asszisztensnek, recepciósnak, értékesítési asszisztensnek, vagy akár az IT területén is válogathatunk állásokból. Ha a nyelvtudásunkat szeretnénk frissen tartani, keressünk állást egy multinál, ahol nemzetközi környezetben dolgozhatunk!

Futárkodás

A gyorséttermi munka mellett a futárkodás egyeztethető a legjobban össze akár egy főállással, akár az egyetemi tanulmányainkkal. Általában ebben a munkakörben magunknak osztjuk be az időnket és olyan műszakokat vállalhatunk el, ami nekünk megfelel. A két piacvezető ételkiszállítással foglalkozó cégnél még a közlekedési eszközt is magunknak választhatjuk ki, így ha szeretnénk munka közben letudni a napi sportot is, futárkodhatunk akár biciklivel is, de természetesen robogóval vagy autóval is betölthetők ezek a munkakörök.

Még nem tudjuk, milyen terület passzolna hozzánk? Böngésszünk az összes elérhető alkalmi munka között!

 

Készítette: Kövecses Evelin

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala