Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A hazai vállalkozások fejlődésének egyik legnagyobb gátja ma már a munkaerőhiány, a pozitív gazdasági mutatók fenntartásához és a versenyképesség javításához hosszú távú jövedelem-felzárkóztatásra és a hatékonyság növelésére van szükség - fejtette ki Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke múlt csütörtökön, Lajosmizsén.

Gráf József, a Bács-Kiskun Megyei Gazdasági és Iparkamara elnöke szerint a vállalati fejlesztések zászlóshajója a Mercedes, amely 1 milliárd euróból épülő új gyárában 2500 új munkahelyet hoz létre a megyeszékhelyen. A régióban meghatározó fejlesztések között említette a kamara kezdeményezésére megvalósuló Kalocsa-Paks Duna-híd és az M44-es gyorsforgalmi út építését, valamint 5,5 milliárd forintból polgári repülőtér kialakítását és a Pallasz Athéné Egyetem napokban kezdődő, 12 milliárdos campus-építését Kecskeméten.

Állások Bács-Kiskun megyében

A fentiek mentén összegyűjtöttük, hogy ezen a héten milyen munkakörökre mutatkozik a legnagyobb igény Bács-Kiskun megyében. Íme, a TOP 8 munkakör:

1.) Értékesítés, Kereskedelem: 127 álláslehetőség

2.) Szakmunka: 94 álláslehetőség

3.) Gyártás, Termelés: 90 álláslehetőség

4.) Fizikai, Segéd, Betanított munka: 67 álláslehetőség

5.) Mérnök: 46 álláslehetőség

6.) Szállítás, Beszerzés, Logisztika: 32 álláslehetőség

7.) Építőipar, Ingatlan: 27 álláslehetőség

8.) Pénzügy, Könyvelés: 25 álláslehetőség

Íme, az összes álláslehetőség, nézzünk szét itt is és keressünk rá a számunkra fontos szempontokra, és küldjük el a jelentkezésünket minden ígéretesnek tűnő hirdetésre. Ha pedig gondjaink vannak az önéletrajzunk megírásával, ne halogassuk tovább a befejezését! A sikeres álláskeresésben a tökéletes önéletrajz is a segítségünkre siet, amelyet most ITT könnyedén összeállíthatunk a Profession.hu díjnyertes alkalmazásával.

 

Készítette: Posta Renáta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: álláskeresés, munka, fizetés, karrier, szakma, Bács-Kiskun