Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Az Egis Körmenden egy újabb, 7,6 milliárd forintos beruházást hajt végre, aminek keretében emelik a gyártási és csomagolási kapacitásokat. Ezek mellett pedig analitikai vizsgálólabort és mikrobiológiai laboratóriumot is létre hoznak. A fejlesztéseknek köszönhetően a vállalat még rugalmasabban tud majd reagálni a piaci kihívásokra, új igényekre.

„Az elmúlt három év alatt három új üzemet adtunk át Körmenden és további kapacitásbővítő beruházásokat szándékozunk megvalósítani ezen a telephelyen” – mondta el Poroszlai Csaba, az Egis Gyógyszergyár Zrt. vezérigazgatója.

Az itthon előállított gyógyszeripari termékek 85%-a kerül külföldi piacra, ezzel a világon Magyarország a gyógyszeripari export terén a 21. Az Egis termékei 61 országban érhetők el, a cég pedig kiemelt figyelmet fordít a kutatás-fejlesztésre.

Aktuális álláshirdetések

A egészségügy területére mindig keresnek képzett munkaerőt, ha ebben a szektorban képzeljük el a jövőnket, nézzük át a hirdetéseket ide kattintva.

Ha nem ezen a területen szeretnénk elhelyezkedni, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

 

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala