Egészségügy, Gyógyszeripar állások, munkák

167 db találat
 • Tapasztalt Ápoló / Főnővér

  1036 Budapest, Bécsi út 85.
  Páciensekkel kapcsolatos vizsgálatok elvégzése Orvosok munkájának segítése Felmerülő vizsgálat adminisztrációs feladatok ellátása Felelőségvállalás: a rendelőben található eszközök tisztaságáért és működéséért, a kezelő helységek rendjéért, az ellá.
 • Felelős személy / Törzskönyvezési ügyintéző

  Törökbálint
  GMP és GDP előírások, belső szabályzatok aktualizálása beérkező gyógyszerek eladható készletbe helyezése, változások és eltérések nyomon követése (validálás és kvalifikálás), külső és belső auditokon történő részvétel, auditok lebonyolítása.
 • Kutató-fejlesztő analitikus

  Budapest
  Bioterápiás fehérjék döntően LC-MS alapú szerkezeti karakterizálása: az alkalmazott módszerek fejlesztése, kvalifikálása, az elvégzett műveletek teljes körű dokumentálása, ellenőrzése; mérések értékelése, angol nyelvű jelentések összeállítása; nagyműs.
 • Idősgondozó ( 24 órás /Németország)

  Németország
  mindennapos házi segítségnyújtás a gondozottnak háztartás vezetése (főzés, mosás, takarítás, stb.) gondoskodás a gondozott és a környezet tisztántartásáról napi rendszer kialakítása, elsajátítása gondozott szokásainak megfigyelése t.
 • Analitikus (biotechnológia)

  Budapest
  Biotechnológiai gyógyszer hatóanyagok és készítmények vizsgálatára szolgáló műszeres analitikai módszerek fejlesztése és validálása (elsősorban: folyadékkromatográfiás, elektroforézis és fotometriás módszerek); gyártástechnológia fejlesztésének analitikai támogatá.
 • Minőségbiztosító

  Debrecen
  injekciófejlesztő osztály minőségbiztosítási felügyelete; GMP és belső szabályozások betartása, betartatása; termék felszabadítása, dokumentálása; eljárások készítése, ellenőrzése; eltérések, deviációk kezelése; jelentések készítése.
 • Szintetikus kutató vegyész munkatárs

  Budapest, III. kerület Záhony u. 7.
  Eredeti gyógyszerhatóanyagok kutatásában való részvétel, szintetikus szerves kémiai feladatok elvégzése. Szintézisek tervezése, megvalósítása, analitikai jellemzése és dokumentációja. A megfelelő informatikai adatbázisok és eszközök kezelése.
 • Minőségbiztosító (GC tapasztalattal)

  Budapest
  rutin gázkromatográfiás mérések elvégzése az érvényben levő gyógyszerkönyvek és analitikai előiratok szerint; mérések ellenőrzése; vizsgálati oldatok, reagensek készítése; validálások, módszer optimalizálások elvégzése; a rábízott kész.
 • Szakorvos / Dializáló Orvos

  Sátoraljaújhely, Hatvan, Pécs, Salgótarján, Budapest, Miskolc
  A dialízis ellátást igénylő betegek orvosi ellátása A dializáló ápolók munkájának orvosszakmai irányítása, ellenőrzése Szoros szakmai együttműködés a dialízis központ orvosszakmai, szakápolói és gazdasági vezetőjével Részvétel a nephrológiai szakrendelésekben (nephrológus szak.
 • Bemérő / oldatkészítő

  Debrecen
  Az oldatkészítéshez szükséges alapanyagok előkészítése a gyártási lap előírásainak megfelelően; injekciós oldatok készítése, szűrése a technológiai előiratok alapján; oldatkészítő tartályok, automata és félautomata rendszerek kezelése; részvétel az.
 • Vezető orvosasszisztens

  Budapest
  Nálunk van a helyed,ha rendelkezel felsőfokú egészségügyi végzettséggel és hasonló munkakörben szerzett, több éves tapasztalattal. Várunk, ha talpraesett és határozott vagy, a csapatjáték az erősséged, valamint kiválóan kommunikálsz és a második neved s.
 • Műtőssegéd

  Budapest
  Nálunk van a helyed,ha rendelkezel középfokú és szakirányú végzettséggel, valamint hasonló munkakörben szerzett tapasztalattal. Várunk, ha precíz, alapos és rendszerető vagy, hiszen a munkád során elsődleges szempont lesz a higiénia betartása.
 • Műtősnő

  Budapest
  Nálunk van a helyed,ha rendelkezel műtősnői végzettséggel, érvényes működési engedéllyel és kamarai tagsággal, valamint 1-2 éves, hasonló munkakörben szerzett tapasztalattal, talpraesett, kiválóan kommunikáló, barátságos és határozott vagy.