Richter Gedeon Nyrt. állás, munka

30 db találat
 • Üzemeltetésirányító mérnök

  Budapest
  Energetikai rendszerek üzemeltetése: kazánüzem (70MW), hűtőrendszerek (50MW), távvezeték-hálózat, szennyvíztelepek, iparigáz-ellátás; A berendezések üzemtanának vizsgálata az életciklusuk alatt: adatok begyűjtése, elemzése, fejlesztések tervezése; Beruházá.
 • Tervező-elemző

  Budapest
  Forgalmi tervek előkészítése; Piacelemzések készítése, adatfeldolgozása, értékelése, az eredmények bemutatása; Rendszeres és ad-hoc riportolás; Rendszeres információnyújtás a menedzsment és társosztályok részére; A marketing- és értékesítés.
 • Gyógyszeralapanyag gyártó

  Budapest, 10. kerület, Gyömrői út
  Gyógyszer-hatóanyagok és intermedierek előállítása, pl. anyagok kimérése, oldatkészítés, sterilezés, szűrés, tisztítás, szárítás, anyagmozgatás, gépkezelés; a gyártási dokumentáció vezetése.
 • Laboráns

  Budapest
  Stabilitási, gyártásvalidálási és módszervalidálási minták pontos, precíz elkészítése; HPLC-s, esetenként GC-s mérések kivitelezése; Egyszerűbb mérések értékelése; Előírásoknak megfelelő GMP dokumentáció készítése az elvégzett feladatról; L.
 • Kutató-fejlesztő analitikus

  Budapest
  Bioterápiás fehérjék döntően LC-MS alapú szerkezeti karakterizálása: az alkalmazott módszerek fejlesztése, kvalifikálása, az elvégzett műveletek teljes körű dokumentálása, ellenőrzése; mérések értékelése, angol nyelvű jelentések összeállítása; nagyműs.
 • Karbantartásirányító mérnök

  Budapest
  A Richter energiaellátó berendezései és hálózatai (kivéve villamos) tervszerű gépészeti megelőző karbantartásának és üzemzavar elhárításának a szervezése, irányítása, ellenőrzése; Műszaki diagnosztikai feladatok ellátása; A karbantartó csoportok felad.
 • Analitikus (biotechnológia)

  Budapest
  Biotechnológiai gyógyszer hatóanyagok és készítmények vizsgálatára szolgáló műszeres analitikai módszerek fejlesztése és validálása (elsősorban: folyadékkromatográfiás, elektroforézis és fotometriás módszerek); gyártástechnológia fejlesztésének analitikai támogatá.
 • Minőségbiztosító

  Debrecen
  injekciófejlesztő osztály minőségbiztosítási felügyelete; GMP és belső szabályozások betartása, betartatása; termék felszabadítása, dokumentálása; eljárások készítése, ellenőrzése; eltérések, deviációk kezelése; jelentések készítése.
 • Minőségbiztosító (GC tapasztalattal)

  Budapest
  rutin gázkromatográfiás mérések elvégzése az érvényben levő gyógyszerkönyvek és analitikai előiratok szerint; mérések ellenőrzése; vizsgálati oldatok, reagensek készítése; validálások, módszer optimalizálások elvégzése; a rábízott kész.
 • Bemérő / oldatkészítő

  Debrecen
  Az oldatkészítéshez szükséges alapanyagok előkészítése a gyártási lap előírásainak megfelelően; injekciós oldatok készítése, szűrése a technológiai előiratok alapján; oldatkészítő tartályok, automata és félautomata rendszerek kezelése; részvétel az.
 • IPC laborvezető

  Budapest
  az Injekció gyártó üzemünkben a gyártással kapcsolatos IPC vizsgálatok megszervezése, irányítás és ellenőrzése; beérkezett vegyi anyagok mintázásának megszervezése; felmerülő analitikai feladatok elvégzése és analitikai módszerek átvétele, transzferálása.
 • Karbantartó (géplakatos)

  Budapest
  A Richter üzemeihez tartozó berendezések szakszerű üzemzavar elhárításához és tervszerű megelőző karbantartásához szükséges gépszerelő és lakatos munkák elvégzése: csomagoló- és speciális gyógyszeripari gépek teljes felújítása, karbantartása; sziv.
 • Gyógyszergyártó (pilot üzemben)

  Budapest
  Kis volumenű készítmények GMP szerinti gyártása; Fejlesztés alatt lévő szilárd gyógyszerkészítmények méretnövelésében részvétel; A dokumentációs rendszer precíz vezetése.
 • Gyalogkíséretű targoncavezető

  Budapest
  Gyártáshoz szükségek alapanyagok és csomagolóanyagok előkészítése, üzemen belüli kézi és gépi mozgatása; a részlegben dolgozók folyamatos munkájához szükséges anyagok biztosítása; az elkészült késztermékek fóliázása és raktárba történő elszállítá.
 • Kompenzációs specialista

  Budapest
  Javadalmazási rendszerek működtetése, tervezése; aktív részvétel nemzetközi kompenzációs projektekben; szakmai tanácsadó szerep HR Business Partnerek, toborzók, valamint vezetők felé; elemzések, döntés-előkészítő anyagok, riportok készítése;
 • Műszerész (elektro)

  1103 BUDAPEST, GYÖMRŐI út 19-21.
  Az Injekció gyártó üzemben a gyógyszergyártó gépek és berendezések üzemeltetése; tervezett és rendkívüli karbantartások önálló elvégzése, ezek dokumentálása; műszaki dokumentációk, tervrajzok olvasása, munkautasítások végrehajtása; szoros együttműk.
 • Gépbeállító műszerész

  Budapest
  A üzemhez tartozó gyártó-, töltő- és csomagológépek tervezett és megelőző karbantartásával kapcsolatos feladatok elvégzése; részvétel a termékváltások műveletében, a gépbeállításokban és a géptakarításokban, illetve az átállások befejeztével a szerszámok rendezett.
 • Karbantartásirányító mérnök (hűtéstechnikai terület)

  Budapest
  Hűtéstechnikai és légkezelő berendezések karbantartásának szervezése, irányítása; Saját állomány és alvállalkozók koordinálása a vonatkozó előírások betartásával; A berendezések felújításának, cseréjének tervezése; A szakmai ismeretek naprakészen t.
 • Oldatkészítő laboráns

  Budapest, X. kerület, Gyömrői út
  Az oldatkészítéshez szükséges alapanyagok előkészítése a gyártási lap előírásainak megfelelően; Injekciós oldatok készítése, szűrése a technológiai előiratok alapján; Oldatkészítő tartályok, automata és félautomata rendszerek kezelése; Részvét.
 • Orvoslátogató

  Rugalmas munkavégzési hely
  saját, földrajzilag meghatározott részen kapcsolattartás szakorvosokkal, háziorvosokkal, gyógyszertárakkal; nőgyógyászati és urológiai termékek ismertetése és promotálása, kitűzött teljesítménycélok elérése; kijelölt termékekkel kapcsola.