Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

600 négyzetméteres üzemcsarnokot alakít ki a főként ipari padlók kivitelezésével foglalkozó cég.

A vállalat a már meglévő, 400 négyzetméteres raktár- és gyártócsarnokát bővíti, az így megépülő épületben ipari kapukhoz gyártanak majd küszöbelemeket.

Ezek az elemek környezetkímélő és költséghatékony célokat valósítanak meg, mivel várhatóan 40 százalékkal csökkentik az aljzatban keletkező hőhíd miatt kialakuló hőveszteséget. A termék saját fejlesztésű, 40 tonna teherbírású. A tervek szerint naponta tízméternyit gyártanak majd belőle.

A beruházás összesen 320 millió forintos összegű, ennek része a jelenlegi csarnok felújítása, CNC hajlítógép, lemezolló, hegesztőasztal és hegesztőgép beszerzése. Mindezek meltett még telepít a cég egy napelemes rendszert is.

Álláskeresés

Ha még csak most keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha pedig lakhelyünk szerint rangsorolnánk elsősorban, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala