Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Technológiafejlesztési és kapacitásbővítési beruházást hajtott végre a cég. A fejlesztés teljes költsége több mint 607 millió forint volt.

A Pest megyei településen új állványrendszerrel és fejlett gyártóeszközökkel fejlesztett a műanyagfeldolgozó cég, a cél az volt, hogy a termelési és karbantartási kapacitást növeljék, továbbá csökkentsék a környezetterhelést és az előállítási költségeket.

Mindezek mellett korszerű hőszigetelést kapott a vállalat alapanyagraktára, a munkavállalók pedig képzésben vehettek részt.

A Pro-Form Kft-nek több mint 6500 négyzetméter gyártó- és 8500 négyzetméter raktárterülete van, többféle műanyagfeldolgozó alaptechnológiával rendelkezik. A cég legfontosabb termékei közé tartoznak a fröccsöntött dobozok, az egyszer használatos dobozok és tégelyek, a mikrohullámozható, hegeszthető dobozok.

Álláskeresés

Ha Pest megyében keresnénk állást, böngésszük át itt a megjelent hirdetéseket.

Érdemes körülnéznünk a kínálkozó álláslehetőségek között, ha munkahelyet váltanánk, így ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha lakhelyünk szerint rangsorolnánk elsősorban, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha nyelvismeretünk szerint keresünk új pozíciót, akkor nézzünk körül így:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

Ha most gondolkodtunk el először azon, hogy itt az ideje rátalálnunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala