-

Mire jó az énidő?

Az önmagunkra szentelt idő mindig értékes, és hatalmas lendületet ad, akár a magánéletünkben, akár a karrierünkben tapasztalunk nehézségeket.

2018.06.20.
-

5 álláskereső legenda, ami visszatart a jobb munkahelyektől

Mítoszok és legendák nemcsak az ókori görögök között léteznek: van néhány olyan bevésődött „igazság”, amit máig elhisznek az álláskeresők. Ne higgyünk a legendáknak, tegyünk a jobb munkahelyért!

2018.06.19.
-

A szakma, amelyben a kockázat a fő tényező

Utánajártunk, mivel foglalkozik, és hogyan dolgozik a kockázatelemző. Lássuk, kinek való ez a szakterület!

2018.06.15.
-

Meglepő állásinterjú tippek

Ha egy remek önéletrajzzal és motivációs levéllel sikerült bejutnunk álmaink állásinterjújára, nyugodtan vállon veregethetjük magunkat, de azért pezsgőt még ne bontsunk. A java csak most következik!

2018.06.14.
-

Így kaphatjuk meg a legjobb bért

Cikkünkben megmutatjuk, hogyan kerülhetünk alkupozícióba a bértárgyaláson, és érhetjük el azt a fizetést, amit kitűztünk magunknak.

2018.06.12.
-

A láthatatlan meggyőző erő

A befolyásolás képessége számtalan munkakörben elengedhetetlen, de hétköznapi munkahelyi szituációkban is sokat nyerhetünk vele. Jó hír, hogy fejleszthető!

2018.06.19.
-

Networking – Hogyan indítsunk egy beszélgetést?

Lehet, hogy igazi beszélgető guruk vagyunk, viszont, ha arról a bizonyos networking small-talkról van szó, megáll a tudományunk… Nem csoda. Valójában, az egy teljesen más műfaj.

2018.06.18.
-

Ha nagy leszek, vlogger leszek!

A videós tartalomgyártás mára önálló szakmává nőtte ki magát. Egy ismert vloggert kérdeztünk az indulásról, kihívásokról és sikerekről, amiért a kamera túloldalán keményen meg kell dolgozni.

2018.06.14.
-

Árulkodó jelek: amit leendő munkáltatónkról tudnunk kell

Vajon milyen lehet annál a cégnél dolgozni, amelyiknek épp a hirdetését olvassuk? Járjunk utána! Mutatjuk, mire érdemes odafigyelni.

2018.06.13.
-

Olimpiai sportolók tippjei a stresszes helyzetekre

Izzadt tenyér, kiszáradt száj, remegő térdek… Ismerősen hangzik? Olimpiai sportolók tippjeit mutatjuk be a stresszes helyzetek kezelésére!

2018.06.11.