Álláskeresési tanácsok

Nekem már sose lesz munkám? Ennyi idő alatt találtak mások új munkahelyet
2020. október 22.

Amikor állást keresünk, sokszor lehet az az érzésünk, hogy rajtunk kívül mindenki másnak sikerül gyorsabban új munkahelyet találnia.

Bárcsak 48 órám lenne!
2020. október 16.

Rohanó világunkban olykor mindannyian úgy érezzük, hogy semmire nincs időnk. Ez azonban önáltatás – mutatjuk a lehetséges megoldásokat!

Önbizalomerősítő tippek állásinterjú előtt
2020. október 13.

Az állásinterjús stressz még a magabiztosabb jelentkezőket is elbizonytalaníthatja. Hoztunk néhány önbizalomerősítő tippet, amivel ügyesebben vehetjük az akadályokat!

Munkanapok egy webshopnál
2020. október 09.

Gondolkodtunk már rajta, kiknek köszönhetjük kedvenc, interneten keresztül megvásárolható termékünket? Most megmutatjuk, kik dolgoznak értünk!

Izoláltságérzet? Így kezeljük!
2020. szeptember 30.

Legyünk akár intro-, akár extrovertáltak, a munkánk jellegének és helyszínének változásai kihatnak a közérzetünkre. Mutatjuk, mit tegyünk, ha elszigetelődést élünk meg!

Az egyik legfontosabb képesség: a kreativitás
2020. október 21.

A The World Economic Forum tanulmánya szerint a kreativitás a 2020-as években a három legkeresettebb munkavállalói képesség egyike. Lássuk, miért!

Ne korlátozzuk a saját karrierünket!
2020. október 14.

Gondoltunk már valaha arra, hogy mekkora befolyással bírunk a karrierünk alakulására? Hogy az előttünk magasodó falak csupán a fejünkben léteznek?

Szakmaváltás előtt – mire figyeljünk pályamódosításnál?
2020. október 12.

Mikor érdemes elgondolkozni a szakmaváltáson? Mik ma a hiányszakmák, mit érdemes tanulni? Hogyan érinti a tanulni vágyókat a szakképzési rendszer átfogó átalakítása? Oktatási szakértőt kérdeztünk.

Így öltözzünk fel az állásinterjúra!
2020. október 05.

Bevált öltözködési tippek, amelyeket akkor is bevethetünk, ha nincs pénzünk egy teljesen új szettre.

Ilyen ez a HR szakma!
2020. szeptember 29.

Munkakörök, pozíciók: bemutatjuk a munkaügyes ranglétrát!