Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A fejlesztést jövő őszre tervezik befejezni, a beruházás európai uniós forrás segítségével valósul meg.

A Multigrade Kft. kezdetben olaj, olajszármazékok forgalmazásával, és ezen anyagok hulladékainak visszagyűjtésével foglalkozott, 1995-ben alakult a vállalat. Később a veszélyes és nem veszélyes hulladékok szállítása, a hulladékkezelés, kármentesítés és vízkezelés vált elsődlegessé a cégnél. Mára a hulladékkezelési piac fontos szereplője a Multigrade Kft.

A versenyképességének javítása érdekében fejleszt most a szegedi vállalat: kialakít egy korszerű gumihulladék-feldolgozó üzemet. A társaság által begyűjtött gumihulladékot helyben tudja majd feldolgozni így a cég.

A beruházással egy több mint 2500 négyzetméteres csarnok jön létre, egy gumihulladék-feldolgozó gépsort fognak itt használni, aminek az éves kapacitása meghaladja az 5 ezer tonnát.

Álláskeresés

Amennyiben kifejezetten a szegedi állások érdekelnek minket, kattintsunk ide.

A gyártás, termelés területén is érdemes körülnéznünk, hiszen mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Ha nem ebben a szektorban képzeljük el a jövőnket, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala