Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A kontinens fő termesztő országaiénál korábban érik a magyar dió és megelőzi a kaliforniai importot is. Ezek miatt és kiváló minősége miatt is keresett termék minden év végén nemcsak hazánkban, hanem egész Európában.

Ráadásul a dió roppant egészséges: magas a vitamin- és ásványianyag-tartalma, vérképző és immunerősítő hatású, plusz csontnövekedést serkentő tulajdonságai is vannak.

A dióbélen kívül is sok hasznos része van a növénynek: a diófalevél teája gyomorbántalmakra, a dióhéjból készült tea bőrproblémákra használható.

Hazánkban jelenleg 9721 hektáron termesztenek diót, a legnagyobb területen Szabolcs-Szatmár-Bereg, Borsod-Abaúj-Zemplén és Somogy megyében. A 2022-es termésmennyiség 15 400 tonna fölött volt, ez pedig 141%-os növekedést jelent az elmúlt 5 év átlagához képest. A magyar dióból főként Németországba, Romániába és Szlovákiába exportálunk.

Aktuális állások

mezőgazdasághoz kapcsolódó állásokat itt találjuk, ha az élelmiszeripar területén szeretnénk elhelyezkedni, nézzünk körül itt. A gyártás, termelés területén is érdemes körülnéznünk, hiszen mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Ha nem ezekben a szektorokban képzeljük el a jövőnket, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala