Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A legfrissebb állásokat naponta akár többször is átböngészhetjük, hiszen ezzel indul az álláskeresés: a meghirdetett pozíciók megkeresésével. Vagy lenne előtte még (jó) pár lépés? Bizony! Ebben a cikkünkben és az itt található videóval segítünk a munkakeresés kezdő lépéseiben.

Esetleg most vesztettük el az állásunkat? Itt összegyűjtöttünk olyan kérdéseket és segítő válaszokat rájuk, amik mind a hasznunkra lehetnek álláskereséskor ebben a helyzetben. Jogosultak vagyunk-e álláskeresési járadékra, mikre figyeljünk oda munkakeresés alatt, hogyan készítsünk jó önéletrajzot? Ezekre és még sok más témára is tippekkel készültünk.

Az önéletrajz és motivációslevél megírásához mintákkal is szolgálunk, hogy legyen jó sorvezetőnk akár egy marketing asszisztensi, akár egy villanyszerelői állást szeretnénk megpályázni. Ezeket itt találjuk.

Önéletrajzunkban is feltüntetjük és személyes interjú során is rákérdeznek a nyelvtudásunkra, amennyiben olyan munkakörre jelentkezünk, ahol ez szükséges. Nem vagyunk biztosak a tudásunkban? Angol nyelvhez találhatunk itt teszteket, amik segítenek felmérni tudásszintünket.

Álláskeresés során érdemes igénybe venni a Prémium Profil és a Prémium Profil Plusz szolgáltatásokat is, amik segítségünkre lehetnek olyan hasznos információkkal, mint például a jelentkezők átlagos fizetési igénye. A Prémium Profillal például extra információkat tudhatunk meg az egyes pályázatokról, a Plusz változattal pedig már jelentkezés előtt is számos hasznos infót kaphatunk az esélyeinkről. Arról, hogy pontosan miben lehetnek ezek a segítségünkre, itt tudunk tájékozódni.

Használjuk célirányosan a profession.hu álláskeresőjét. Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha nyelvismeret szerint keresnénk:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

- nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha lakhelyünk szerint rangsorolnánk elsősorban, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Mindezek mellett pedig érdemes beállítanunk személyre szóló álláskeresési értesítőnket ide kattintva.

Ha úgy érezzük, már célegyenesben vagyunk és megtaláltuk a számunkra megfelelő pozíciót, akkor is sok kérdés marad még. Kalkulátoraink segítenek ezek tisztázásában is! Itt találjuk a bérkalkulátort, a szabadság kalkulátort és az EKHO számításához szükséges kalkulátort.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala