Szabadság kalkulátor

Számolja ki a Profession.hu szabadság kalkulátorával, hogy Ön hány nap szabadságra jogosult! Megtekintheti, hogy mennyi az éves szabadsága, vagy mennyi szabadnappal számolhat, ha közalkalmazottként dolgozik. Figyelem! Az adatok tájékoztató jellegűek!


További pótszabadság:

118. § (4) Az apának gyermeke születése esetén, legkésőbb a születést követő második hónap végéig, öt, ikergyermekek születése esetén hét munkanap pótszabadság jár, amelyet kérésének megfelelő időpontban kell kiadni. A szabadság akkor is jár, ha a gyermek halva születik vagy meghal.

Mire jó a szabadság kalkulátor?

Az éves szabadság kalkulátor segítségével kiszámolhatja, hogy hány nap fizetett szabadságra jogosult az adott naptári évben a munka törvénykönyve alapján. A szabadság kalkulátor 2022-re adja meg, hogy bizonyos tényezők változásával hogyan alakul a munkavállalónak kötelezően járó éves szabadság, illetve pótszabadság mértéke.

A GYES utáni szabadság kalkulátor a munkába visszatérő édesanyáknak adhat segítséget, míg a közalkalmazotti szabadság kalkulátor a közszférában dolgozóknak ad tájékoztatást.

Ha megszűnt a munkaviszonya, a szabadság kalkulátor kilépéskor is hasznos lehet az esetleg megmaradt szabadság megváltásának kiszámításánál, az új munkahelyen pedig az időarányosan járó szabadságot számolhatja ki a kalkulátor segítségével.

Kérjük vegye figyelembe, hogy az adatok tájékoztató jellegűek!