Elkészült a Profession.hu wellbeing kiadványa

Olvasási idő: 1 Perc
HR-stratégia
2023.08.09.

Töltse le
Wellbeing - Teljesség a munkahelyen kiadványunkat!

Érdekel
Elkészült a Profession.hu wellbeing kiadványa

A wellbeing nem egyszeri intézkedés, kampányszerű megmozdulás, hanem ideális esetben a mindennapi működés része. Akkor tudjuk a munkahelyi jóllétet a helyén kezelni, ha tudatosan foglalkozunk vele.

Milyen információkkal gazdagodhatunk?

Amikor a munkahelyi elégedettségre gondolunk, sokan még mindig megállnak a jó fizetéseknél. Holott a megfelelő fizetések biztosítása, a bérrendezés alapvető létbiztonsági kérdés, ugyanakkor a jövő jól működő munkahelyei ennél sokkal többről szólnak. A wellbeing stratégia és a kapcsolódó gyakorlatok a munkavállalók jóllétén túl az elkötelezettségüket is növeli, így mindenképpen érdemes figyelmet fordítani erre. Kiadványunkban ehhez nyújtunk segítséget.

Megtudhatjuk:

  • Mi is az a wellbeing és milyen elemekből áll össze,
  • Milyen előnyei vannak a jólléti stratégiának,
  • Hogyan tudjuk kialakítani a saját wellbeing stratégiánkat,
  • Milyen jó gyakorlatokat alkalmazhatunk.

Miért érdemes letölteni a kiadványt?

Szakértőink segítségével összeállított gyűjtésünk részletes információt nyújt mindenkinek abban, hogyan tudjuk támogatni a dolgozóinkat és miként biztosíthatunk megfelelő munkahelyi légkört a cégünknél. A wellbeing stratégia kialakítását a legnépszerűbb munkáltatói vállalások felsorolásával együtt lépésről lépésre bemutatjuk – ennek segítségével hatékonyan állíthatjuk össze a saját módszerünket is.

Szeretnénk szakmai segítséget a témában? Töltsük le a Profession.hu legújabb, Wellbeing – Teljesség a munkahelyen című kiadványát.

Ne felejtsd el megosztani a cikket!

X

Töltse le
Wellbeing - Teljesség a munkahelyen kiadványunkat!

Adja meg az adatait a letöltéshez

Érdekel

Profession
Backstage podcast

A munkaerőpiac színfalai mögött

Meghallgatom!
X