Az év irodája címért indul a Profession.hu

Olvasási idő: 1 Perc
Employer Branding
2023.01.16.

Töltse le a
HR Körkép 2022 kiadványunkat!

Érdekel
Az év irodája címért indul a Profession.hu

A Profession.hu csapata 2015-ben költözött jelenlegi, a XII. kerületi Krisztina Palace-ban található irodájába. A helyszín felújításáról a COVID-19 járvány alatt döntött a vezetőség, mert úgy gondolták, hogy a változó munkavégzési szokásokat egy nyitott, színes és közösségi élményeket támogató térrel is támogatni kell.

Az iroda 1500 m2-es területe a rugalmas munkavégzés jegyében lett átalakítva: a munkatársak egy székfoglaló rendszer segítségével tudják használni a 120 elérhető munkaállomást és a tárgyalókat.

A hatékonyság és a munkavállalói élmény jegyében a felújítás során divíziónként osztották részekre az irodát, és kijelölt helyeken vannak az iroda csendes és hangos részei. Emellett nagy hangsúlyt fektettek rá, hogy a közösségi munkavégzésre alkalmas terek lehetőséget adjanak arra, hogy a kollégák könnyen képbe kerüljenek egymás aktuális munkájával vagy legújabb hobbijával. Komolyabb és kötetlenebb beszélgetésekre is van tér, ennek pedig természetes következménye, hogy mind a szakmai, mind a személyes kapcsolatok is folyamatosan épülnek.

A Profession.hu megújult irodájára idén is lehet szavazni Az Év Irodája versenyen. A fotókkal illusztrált nevezési oldalon még többet tudhatunk meg az átalakításról, és szavazatunkat is leadhatjuk.

Ha tetszik, támogass bennünket és szavazz ránk!


Ne felejtsd el megosztani a cikket!

X

Töltse le a
HR Körkép 2022 kiadványunkat!

Adja meg az adatait a letöltéshez

Érdekel

Profession
Backstage podcast

A munkaerőpiac színfalai mögött

Meghallgatom!
X