Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A szakmák Európa-bajnokságát, vagyis az EuroSkills-t szeptember 26-28. között a Budapesti Vásárközpontban rendezik meg. A megmérettetésre 28 országból 500 versenyző és több száz szakértő érkezik. A háromnapos versenyen a fodrászattól az informatikáig sokféle szakma képviselteti magát. Magyarország 27 szakmában 31 versenyzővel indul.

A részvétel azért is fontos, mert a versenyzők felmérhetik, hogy milyen szinten vannak, valamint új technológiákkal ismerkedhetnek meg, ezeket pedig később beépíthetik a szakképzésbe.

A rendezvény maga is nagy szervezést igényel, ami jelenleg több mint 600 embernek ad munkát. Az eseményre másfél éve készülnek Budapesten, ugyanis 37 különböző versenyhelyszínt kell biztosítani, és több mint 1500 ember étkeztetését kell megoldani, ezen kívül pedig a versenyhez komoly informatikai hátteret is ki kell építetni.

A személyes fejlődés érdekében már a tanulmányok során érdemes hangsúlyt fektetni a szakmai tapasztalatok megszerzésére, érdemes ilyen versenyeken is részt venni és összemérni tudásunkat másokéval. Gyakornokként is szerezhetünk tapasztalatot, a legfrissebb szakmai gyakornoki pozíciókat itt tudjuk átnézni!

Szakmák Európa-bajnoksága

Álláskeresésünk során pedig mindig frissítsük önéletrajzunkat annak érdekében, hogy akár egy jó gyakornoki, részmunkaidős, vagy teljes állásban el tudjunk helyezkedni. A Profession.hu önéletrajz-készítője, az itt megtalálható sablonok és egyszerű kezelésük nagy segítség lehet számunkra ebben.

Az egyes szakmákhoz tartozó önéletrajz mintákból is meríthetünk ihletet ahhoz, hogy hogyan turbózzuk fel kicsit a sajátunkat.

Érdemes a pályázati lehetőségeket és az álláshirdetéseket folyamatosan figyelnünk:

- a Profession.hu-n rengeteg álláshirdetés vár ránk,

- Budapesten jelenleg is több ezer pozícióra keresnek munkatársat,

- általános iskolai végzettséggel itt találhatunk munkát,

- szakiskolai képzettséggel ezekből a hirdetésből válogathatunk,

- érettségivel a zsebünkben ezeket az álláslehetőséget nézhetjük át,

- főiskola végzettséggel pedig az alábbi állásokra pályázhatunk.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala