Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Mérnöki központot hoz létre a Bosch Zalaegerszegen, a beruházással 200 új, magas képzettséget igénylő munkahelyet fog teremteni a cégcsoport.

A tervek szerint 2025-ben elkészülő beruházás 3500 négyzetméternyi területű Bosch Kutató-Fejlesztő és Teszt Kampusz létrehozását jelenti, ahol 200 fejlesztőmérnök dolgozhat majd jövőt formáló autóipari technológiákon. A Bosch autonóm vezetéshez kapcsolódó fejlesztéseket és teszteléseket végez majd itt: a létrehozandó komplexumban önvezető autózással, elektromobilitással és mesterséges intelligenciát használó technológiákkal is fognak foglalkozni.

„A Bosch csoport világszerte elkötelezetten kutatja a jövő technológiáit, Magyarországon is évről évre erősítjük kutatás-fejlesztési tevékenységünket. Néhány napja adtuk át a Bosch Budapest Innovációs Kampuszt, most pedig elkezdjük a Bosch Kutató-Fejlesztő és Teszt Kampusz Zalaegerszeg építését. Miskolci és maklári telephelyünkön is végzünk K+F tevékenységet, ma már minden ötödik munkatársunk innovációval foglalkozik” – mondta dr. Szászi István, a Bosch csoport vezetője Magyarországon és az Adria régióban.

Az előzetes tervek szerint az épületek 2023 decemberére már elkészülnek, a teljes beruházás pedig 2025-ben zárul majd. A projektnek köszönhetően a Bosch 200 új munkatársnak ad majd munkát Zalaegerszegen.

Aktuális álláshirdetések

A zalaegerszegi állásokat itt tudjuk megnézni, a Bosch Group jelenlegi hirdetéseit böngésszük át ide kattintva. A meghirdetett mérnöki állásokat itt találjuk, a pályakezdőknek szóló állások ebben a szférában itt találhatók.

Ha még nincs tapasztalatunk egyáltalán a munka világában, de szeretnénk már elhelyezkedni, ezeket az állásokat böngésszük át.

Ha nem ezen a területen szeretnénk elhelyezkedni, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala