Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Pécs déli ipari parkjában kezdtek nagy volumenű beruházásokba: üzemcsarnokot építenek és infrastrukturális fejlesztéseket hajtanak végre.

A beruházás részeként megépítenek egy 2200 négyzetméteres üzemcsarnokot és egy hozzá tartozó 600 négyzetméternyi irodát, szociális blokkot tartalmazó részt. Az épületet bérbeadásra tervezik, és tovább is bővíthető lesz igény szerint, hogy a környékbeli cégek helyet kaphassanak itt.

Továbbá olyan fejlesztés is zajlik a város ipari parkjában, ami keretében az új csarnok közműbekötéseit készítik el, infrastruktúrafejlesztést hajtanak végre, mindezek mellett pedig egy 40 férőhelyes parkolót is építenek.

Aktuális állások

Amennyiben kifejezetten a pécsi állások érdekelnek minket, kattintsunk ide. A gyártás, termelés területén is érdemes körülnéznünk, hiszen mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Ha nem ebben a szektorban képzeljük el a jövőnket, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala