Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A megyeszékhelyen a német szoftverfejlesztő vállalat kezd új projektbe, aminek célja a kutatás-fejlesztés, illetve a gyártóegységek telepítésének hatékonyabbá tétele.

Nem csak Miskolcon hoz létre új munkahelyeket a Siemens csoporthoz tartozó cég, mivel összesen 75 új, magas képzettséget igénylő munkahely létrehozását tervezi a vállalat – ebből 18 miskolci, 57 pedig budapesti pozíció.

Az Evosoftnak jelenleg is van meghirdetett állása Miskolcon és a fővárosban is, ezeket itt tudjuk megnézni. A Siemens csoportnál pedig országszerte keresik a képzett munkaerőt, a vállalathoz kapcsolódó hirdetéseket itt találjuk.

A miskolci álláshirdetéseket itt találjuk, a meghirdetett mérnöki állásokat ide kattintva tudjuk megnézni, a pályakezdőknek szóló állások ebben a szférában itt találhatók.

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk. Ha még nincs tapasztalatunk egyáltalán a munka világában, de szeretnénk már elhelyezkedni, ezeket az állásokat böngésszük át.

Ha nyelvismeret szerint keresnénk:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

- nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

Amennyiben más szempontok érdekelnek minket, tartsuk szemünket a legfrissebb állásokon, és böngésszünk személyes beállításaink szerint! Maradjunk mindig naprakészek, kérjünk a friss állásokról hírlevelet is!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala