Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A cég nemrég bejelentette, hogy több mint kétmilliárd euróra növeli debreceni beruházásának értékét, ez pedig a fejlesztés megduplázását jelenti. A mostani projekt az országban a harmadik legnagyobb zöldmezős beruházás lesz.

A tervek szerint 2025-ben indul be majd a gyártás, az elektromos hajtású modellekhez szükséges akkumulátorokat is készítenek majd itt. A beruházással 500 új munkahelyet teremt a BMW.

Az új autógyár teljesen mentes lesz a fosszilis energiahordozók felhasználásától, ez pedig azt jelent, hogy az üzem működése nem növeli majd a hazai gazdaság károsanyag-kibocsátást.

Álláskeresés

A jelenleg meghirdetett debreceni állásokat itt találjuk, amikből a BMW Group nyitott pozícióiért kattintsunk ide.

Ha lakhelyünk szerint máshol keresnénk, akkor itt kezdjük az álláskeresést.A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha még csak most gondoltunk először arra, hogy rátaláljunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala