Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Közel 20 hektáros területen épül fel Szekszárdon az a csarnokrendszer, ami az Instersparhoz kötődik. A cég logisztikáját bővíti, amire a tavalyi bejelentése alapján 3,2 milliárd forintot fordít.

A cégcsoportnak Magyaroroszágon Bicskén és Üllőn van már logisztikai központja, mindkét helyszínen több száz embernek adnak munkát, így a szekszárdi beruházás is vélhetően sok új munkahelyet fog majd teremteni.

A Spar Magyarország Kft. jelenleg meghirdetett állásait itt tudjuk átnézni, a pozíciók között található szakeladó-pénztáros munkakör, épületkarbantartó, tehergépkocsi vezető, árukiszállító, raktáros, takarító állás is, országszerte keresi munkatársait a cég.

Álláskeresés

Ha még csak most keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírleveletés Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha pedig lakhelyünk szerint rangsorolnánk elsősorban, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala