Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A támogatás teljes összege 6 milliárd forint, amiből több létesítményt is létre hoznak. Már le is tették az egyik új tanműhely alapkövét, ami a beruházás kezdetét jelzi. A projekt azért is fontos, mert a tanműhelyek fejlesztésével új ágazati képző központok jönnek létre és cégek is be tudnak kapcsolódni az oktatásba, a tanulóknak pedig így több lehetőségük adódik a későbbi elhelyezkedésre is.

A teljes projekt a tervek szerint 2026-ra valósulhat meg, eddigre elkészülnek az építési beruházások, energetikai korszerűsítések, eszközbeszerzések, illetve ingatlanvásárlás.

Kétszintes, 2453 négyzetméter alapterületű tanműhelyet építenek a Szolnoki SZC Baross Gábor Műszaki Technikum és Szakképző Iskola számára, a meglévőket pedig korszerűsítik, napelemes rendszert is telepítenek.

Továbbá a Szolnoki SZC Jendrassik György Gépipari Technikumnak szintén kétszintes, 716 négyzetméter alapterületű tanműhelye lesz, a meglévő pedig megújul fűtéskorszerűsítéssel és napelemes rendszerrel.

Mindezek mellett további 9 iskola számára vásárolnak eszközöket és berendezéseket a fejlesztések részeként.

Álláskeresés

A Jász-Nagykun-Szolnok megyében jelenleg több száz nyitott pozícióra várják a jelentkezőket, ezeket itt találjuk. A gyártás, termelés területén mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt. Szakemberekre pedig valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan: jelenleg is több ezer állás között kereshetjük meg a számunkra legmegfelelőbbet. A sokféle fizikai, segéd és betanított munka között is érdemes szétnézni, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk. Amennyiben más szempontok érdekelnek minket, tartsuk szemünket a legfrissebb állásokon, és böngésszünk személyes beállításaink szerint! Maradjunk mindig naprakészek, kérjünk a friss állásokról hírlevelet is!

Ha még csak most állunk neki az új munkahely keresésének vagy szívesen váltanánk, frissítsük vagy egészítsük ki önéletrajzunkat, majd töltsük fel ide, hogy személyre szabottan válogathassunk az álláslehetőségek között!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala